2777
2789
عنوان

کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست
عزیز دلم آروم باشه خدا بزرگه به خودش توکل کن شما که بارداری دعات تازه زودترم مستجاب میشه  تازه ...

خدا حواسش نیس.منی که لوس بپدم.سه سال خونه شوهر فقط عذاب کسیدم.عذاب بی پولی.شوهرم پرستارع.اما حقوقش ده تومنه.به هیچ حامون نمیرسع.نمیتونم استرس نداشته باشم.بخدا نمیتونم.اما من یکی از خدا هم ناامید شدم.هیچ حا کمکمون نکرد.خدا هم فقط ادمای خبیثو‌پولدار تر میکنه

بخدا دوس دارم بشینم پیش یکی فقططط گریع کنم. رااینقد درامدا کمه

والله ما تک دهاتیم سخته بی کاری و خرچ بالا و بچه های کوچیک، تو شهر بدتره عزیزم درکت میکنم، اگر دلت گریه میخاد از ته دلت بگوخدایا بهم هدیه دادی برکتش باهاش بده مرتب همینو بگو دلت خیلی سبکو اروم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا کن.ازت خاهش میکنم

من نزدیک زایمانمه ، خداییش تو زندگی درد زیادی تحمل کردم و شکر خدا که اینجای زندگی طاقت اوردم، برات دعا میکنم از ته دلم عزیزم، فقط عاشق تو دلیت باش حیفه عزیزم خیلی عاشقش باش بگو خدا تو رو بخشیده پاقدمت خیر میشه میدونم و صبوری کن تا ساعات خوبو ببینی

خدا حواسش نیس.منی که لوس بپدم.سه سال خونه شوهر فقط عذاب کسیدم.عذاب بی پولی.شوهرم پرستارع.اما حقوقش د ...

استغفر الله کفر نگو همین بچه رو کی داده نمیدونی ناباروری چقدر هزینه و بدبختی داره  تا حالا کی روزیتونو داده خونه باباتون بودی کی روزی میداد 

زندگی برای ساخته شدنه جای لوس بودن و ناز کردن نیست مثل یه مادر قوی باش برای بچه ات 

ما هم همه اینا رو از سر گذروندیم  انقدر نیمه شب به درگاه خدا اشک ریختیم خدا هم برامون از سحاب رحمتش سر ریز کرد الحمدلله صاحب خونه خوب ده سال با کمترین اجاره نشستم  ولی فقط از خود خدا بخواه میده ولی همین امتحان صبر بنده هم هست که کفر میگه و شکایت میکنه یا مثل بچه که به آغوش مادرش پناه میبره به خدای خودش پناه میبره  

خدا محتاج دعا و اشک ما نیست برای خودمون رشد رو میخواد  یه جایی باید بزرگ بشیم بالاخره 

درست میشه مادر درست میشه

من نزدیک زایمانمه ، خداییش تو زندگی درد زیادی تحمل کردم و شکر خدا که اینجای زندگی طاقت اوردم، برات د ...

ان شالله زایمان خوبی داشته باشی.نمیدونم...واقعا نمیدونم چی بگم.همبنحوریش منم استرس زایمان داشتم.یهو صابخونم کفت بلند شید...دیگه چی بگم.سلامت باشی عزیزم

ان شالله زایمان خوبی داشته باشی.نمیدونم...واقعا نمیدونم چی بگم.همبنحوریش منم استرس زایمان داشتم.یهو ...

درست میشه، فقط الان شوک زده ای حالت بده کورتیزول خونت بالا رفته سعی کن دوش گرم بگیری یکم بخوابی صبح ک شد تا بیدار شدی چشمت باز شد ایه الکرسی و ۴ قل بخون بگو ان شالله ب برکت قدم فرزندم خونه رو پیدا کنیم و برو دنبالش

چی میشع استرس

بچت هم کم وزن میشه هم استرسی من خودم این تجربه ی تلخ روداشتم عزیزم مواظب خودت و بچه ات باش از خدا هم ناامید نشو حتما یه خونه ی خوب گیرت میاد حالا سعی کن هر جوری شده آرامش داشته باشی لطفا حتما دکتربرو

خدا حواسش نیس.منی که لوس بپدم.سه سال خونه شوهر فقط عذاب کسیدم.عذاب بی پولی.شوهرم پرستارع.اما حقوقش د ...

نه عزیزم از لطف خدا ناامید نشو همین ناامیدی باعث میشه مشکلاتت بیشتر بشه از صمیم قلب از خدا بخواه مشکلت رو حل کننده با خودت بگو خدای عزیزم همانطور که تاحالا مواظبم بودی ازاین به بعد هم مواظب خودم نوزادم وهمسرم باش ومشکلمرو حل کن از صمیم قلب بگو امیدوارم به همین زودیا باخبر خوش بیای تاپیک بزنی

[QUOTE=291196380]اره.اما با مامانم زیاد نه.مامانمم دوس داره دهالت کنه.اینم باج نمیده.[/QUOکاش به بابات میگفتی بامامانت صحبت کنه طبقه ی بالا رو بهتون اجاره بدن البته اگر خودتون صلاح میدونید