2777
2789
عنوان

جوونیهای نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 59 پست
آره لیلا جون چند سال قبل که وایبر و تل گرام و بقیه چیزا نبود اینحا جمع بودیمو خوش یادش بخیر خاطرات خوش من اینحا قبل از سال ۹۰ بود قبل مامان شدنم
وقتی چترت خداست بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلنا اینجا خیلی خوب بود یادش بخیر اما سرعتش واقعا گند بود خخخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اخیییی دقیقا شبیه تشبیهت بود لیلا میدونی من علت عضویتم تو نینی سایت تاپبک تو بود؟
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اره اون موقع بارداری خارج رحم داشتم همش تو سرچام تاپیکت میومد بالا بعد سقطم هم عضو شدم که بیام تو تاپیکت سوالامو بپرسم
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند