خواهر کوچکم سشوارمو برداشته بود نتونستم نه بگم بچه هس داشت خرابش میکرد دستگاه خفه میشد بهش عصباننی شدم چشم ابروم مامانم بالا رفت بعد شروع کرد ببه اذیت کردنم کلا خواهرکوچکمو خیلی ددوس داره هر کار اشتباهیم کنه کسی حق نداره چیزی بگه کافیه حرفی بزنیم اعتماد به نفس بچمو خراب کردین فلان کردین بهمان کردین اذیتمون میکنه مثلا خواهرم میاد کارهای بد میکنه حق ندارسم چیزی بگیم البته خواهرمو دوس دارم ولی مامانم ناراحتم میکنه دلمو میشکنه تو اتاق نشسته بودم یهو داد میزنه بیا به گوشیم نگا کن ببین چیزی نیومده نگا کردم رفتم بعد میگه بیا به نمک غذا نگا کن کلا با لحن عصبانی میگه و کم بود خفم کنه خودش میگه بیا بعد که میام میگه برو اونور بیا اینور عصبیم میکنه یکم بعد به بابات زنگ بزن فلان چیز بگو باز زنگ زدم گفتم بعدشم داد میزنه اون دره اتاقتو ببند حالمو خراب میکنی انرژی منفی میدی گلا حرصمو در میاره این حرفش بخاطر ااینکه به خواهرم عصبی شدم گف رفتم میگم چون واسه دلمه کمک نکردم اینکارو میکنی یا واسه سشوار میگه اینجا جهنم نکن بزار کارمو کنن با ناخن های اگزماییت نمیخوام به غذدام دس بزنی کلا دلمو میشکنه همیشه من هواشو داشتم بین خواهرام خواهروسطیم سرش داد میزنه فحشش میده این بتز میخنده بهش ولی منو اذیت میکنه
خودش نمیزاره تنها باشم خودشم حرف بارونم میکنه فقط هم با من اینطور زیاد بهش رو دادم پروو شده نسبت بهم اخرشم گفتم دیگه قهریم حق نداری اسممو بیاری و اتاقم بیای
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
الان واقعا سنی نیست که بخوای مادرتو عوض کنی مجبوری کنار بیای و وسایلتو قایم کنی
اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
عزیزم چه گوگولی حرف زدی فکر کردم ۱۵ سالت اینا باشه😄
مامانت شاید الان فشار عصبی زیادی روش باشه،یکم درکش کن چرا همین حرفارو به خودش نمیزنی؟
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
تو اتاق تاریک تک و تنها می مونم از این گند اخلاقا دور باشم بازم ول کن نیستن
اره خواهرت خیلی بچست و تو اوج لج کردنه
واقعا برات راهکاری ندارم مجبوری کنار بیای
نه با همه خوبه فقط منو اددیت میکنه چون اونا بد اخلاقن حسابشو میرسن ازشون حساب میبره منکه مهربونم منو ...
خب واقعا بعضی مادرا اینجورین که از خوب رفتار کردن بچه هاشون سواستفاده میکنن یکی دوبار محترمانه جواب بده شاید درست شد
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...