2777
2789
عنوان

دعا حل مشکلات

92 بازدید | 6 پست

سلام خانمها من یک مشکل داشتم یک دعا ده خانم پیدا کردم مشهد خدا خیرش بده مشکلم حل شد چون بیشتر خانمها نی نی سایت مشکل دارن اگه خواستن درخواست بدن شمارشو بدم برای راه دورم پست می‌کنه 🤗🤗

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
هزینه چقدر گرفتن؟

بستگی به مشکل داره من برای مشکلم خانوادگی گرفتم 300تومن شد مشکلم حل شد 🤲

نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭                             ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘                                       نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭                        من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا داری میگی یا تبلیغه؟

وا چه تبلیغی من اصلا نمی‌شناسمش چون اینجا بیشترین از مشکلشون میگن گفتم کمک کنم بهشون چند نفر از دوستانم گرفتن جواب گرفتن همشون اگه دوست داشتید درخواست بدین شمارشو بدم عزیزم 

گلم بنظرت برای بازگشت خواستگار چقد میگیره بنظرت زیاد میگیره چون شرایط مالی ندارم

برای هرچیزی دعا میده قیمتاش بستگی به مشکلت داره چون برای هر دعای یک راه کاری داره اون خودش همه چیزو آماده می‌کنه می‌فرسته اگه بهش بگی دستم خالی چون خانوم با خانومها راه میاد بهش زنگ بزن چون من قیمت ندارم گلم دعا من میشد500ازم 300گرفت