سلام خانمها من یک مشکل داشتم یک دعا ده خانم پیدا کردم مشهد خدا خیرش بده مشکلم حل شد چون بیشتر خانمها نی نی سایت مشکل دارن اگه خواستن درخواست بدن شمارشو بدم برای راه دورم پست میکنه 🤗🤗
نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭 ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘 نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭 من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا چه تبلیغی من اصلا نمیشناسمش چون اینجا بیشترین از مشکلشون میگن گفتم کمک کنم بهشون چند نفر از دوستانم گرفتن جواب گرفتن همشون اگه دوست داشتید درخواست بدین شمارشو بدم عزیزم
نی نی یار لطفا تعلیق نکن 😭 ارتش سرخ سابق. 🧿❤️😘 نمیدونم چرا تعلیق شدم 😭😭😭😭 من دختر خوبیم 😭😭❤️❤️❤️❤️❤️
گلم بنظرت برای بازگشت خواستگار چقد میگیره بنظرت زیاد میگیره چون شرایط مالی ندارم
برای هرچیزی دعا میده قیمتاش بستگی به مشکلت داره چون برای هر دعای یک راه کاری داره اون خودش همه چیزو آماده میکنه میفرسته اگه بهش بگی دستم خالی چون خانوم با خانومها راه میاد بهش زنگ بزن چون من قیمت ندارم گلم دعا من میشد500ازم 300گرفت