2789
عنوان

تولدش😔

170 بازدید | 15 پست

بچها خیلی حالم بده😔 امروز نامزد سابقم یه کلیپ از تولدش گذاشت توی فیلم لحظه اخر یه دختره کنارش وایستاده و دسته جمعی عکس میگیرن ولی از دوره،قیافه دختره پیدا نیست. بعدم توی کامنتها یه دختره نوشته hbd love، اونم جواب داده tnx love. البته اینم بگم دوستتی زیادی داره و باهاشون صمیمیه ولی کلمه ی لاو دیگه خیلی فرق داره. من تازه ازش دل کنده بودم و فراموشش کرده بودم، این چندروز هی میومد استوریهامو لایک میکرد و ریکشن نشون میداد، باز بهش فکرمیکردم، امروز اینو دیدم خیلی حالم خراب شد. اخه ما که اصلا کاری بهم نداشتیم واس چی این چندوقت استوریهامو لایک اینا میکرد. آخرین بار ۵ روزپیش بود. اگه بگیم تا اون موقع با این دختره نبوده یعنی به این سرعت بردش توی جمع خانوادش؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ناراحت نشو عزیزم احتمال زیاد جایگزین اورده برات 

بیخیالش شو 

البته میدونم خیلی سخته خودم بعده سالها .......

قلبم میره براش هنوز خاااااااک بر سرم

بیدارشو 🦋  پروانه من ببین زندگی داره صدامون میزنه ،🌺🌷🌺🌷🌺🌷🌺 .........عزیز دلم ی وقت فک نکنی بی ارزشی .......،🖤❤️🖤❤️......خیالت راحت اگه تو نباشی.       ی جای کار دنیا میلنگه.......تو بیدار شو خودم نازتو میکشم .........خودم میشم پدرت      مادرت      همدمت          عشقت.       نازنینم .......بیدارشو .......دنیا هنوز قشنگه .‌‌‌‌‌‌..    دنیا هنوز تورو صدا میزنه       🌱🌿🍃☘️    پروانه من      یادته خدا بهشتشو نشونمون داد         همونجا      دقیقا     همونجا      منتظرمونه         بالاخره      ی روزی      ی جایی      🦋    پروانه قلب خستم پر پروازم باش تنهام نزار 🖤🖤..
از کجا میخواد بفهمه اصن بفهمه به درک اون بیشتر جا میخوره وقتی ببینه انفالو ریموو شده و ناراحت میشه ت ...

خودمم تو فکر این کارم ولی گفتم بذار چندروز دیگه که فکرنکنه فیلم رو دیدم و سوختم