2777
2789
عنوان

حسادت میکنممم😑🤦

175 بازدید | 14 پست

سلام بچها خوبین 

خیلی دلم گرفتهههه خیلیییی همیشه دلم میخواست برم دانشگاه کلی تنوع بدم خاطره بسازم رقیب برا درسخوندن داشته باشم ولی نشد که بشه دانشگاه دخترانه قبول شدم که با دبیرستان هیچ فرقی نداره☹️☹️☹️

هیچ انگیزه ای ندارم درسمم افتضاح یه ترمم افتادم 🥲

دلم میخاد خودمو بکشم به کسایی که رفتن دانشگاه مختلط با جامعه آشنا شدن حسودیم میشه ...کاش میشد یه رشته دیگع میخونممم اصلاا چرا من شبیه هیچکدوم از هم سن سالام نبودم ...

از این حس حسادت متنفرم دلم نمیخاد ولی ناخوداگاه حسود میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا! کسی که در اون حد درسخون باشه که دنبال رقیب بگرده یه ترم نمیفته!!!! بخون برا ارشد بری یه دانشگاه ...

اصلا من درس نمیخام ☹️

کلی میگم دوس داشتم مختلط میبود شاید خیلیاتون فکر کنید هدفم  حاشیه و... اصلا اینطور نیست چون من دلم میخاست با جنس پسر آشنا بشم .حداقل تو یه محیط اینجوری که با یه پسر سلام علیک کردم صورتم قرمز نشه وخجالت بکشم  امیدوارم منظورمو رسونده باشم

اصلا من درس نمیخام ☹️ کلی میگم دوس داشتم مختلط میبود شاید خیلیاتون فکر کنید هدفم  حاشیه و... ا ...

تو حیطه رشته ی خودت میتونی دفاع ها، نشست ها، ورک شاپ ها، سخنرانی ها و ... رو تو دانشگاه های دیگه هم شرکت کنی. فعال باش خودتون تو محیط های دانشجویی زیادی میتونی‌راه بدی.