2777
2789
عنوان

علایم زایمان

57 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من 39 هفته کامل هستم درد کمر و زیر شکم دارم منظم نیس ولی درد دارم امروز رفتم بیمارستان معاینه شدم گفت هنوز باز نشده دو روز پیش هم رفتم دکترم گفت دو روز دیگه احتمالا زایمان میکنی هنوز که خبری نیس بعد شکمم هی سفت میشه همراه با درد فشار میاد ب زیر شکمم بنظرتون دردام کی منظم میشه؟؟ امروز بهم گفتن هرموقع درد زایمان داشتی منظم بود بیا 

هر چند زایمان من سزارین بود، ولی چند ساعتی درد زایمان طبیعی رو کشیدم.

به طور منظم میگیره، ول می‌کنه.

اولش ۴ ساعت یکبار 

بعد ۲ ساعت یکبار 

بعد هر ۱۰ دقیقه یکبار 

بعد هم میگیره و ول نمیکنه.

تجربه جالبی بود برام.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

عزیزم برو زیر دوش حالت لباس شستن بشین یا اگه لباس داری با دست بشور دوش اب گرم روی کمرت بگیر خیلی کمک ...

هر روز دوش آب گرم میگیرم لباس شستن با دست هم دهانه رحمو باز میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چند زایمان من سزارین بود، ولی چند ساعتی درد زایمان طبیعی رو کشیدم. به طور منظم میگیره، ول می‌کنه ...

الان دردای من منظم نمیشه من کلا درد دارم ایجور نیستم که بگیره ول کنه☹️

الان دردای من منظم نمیشه من کلا درد دارم ایجور نیستم که بگیره ول کنه☹️

همینکه دردش قابل تحمله، یعنی وقتش نشده.

من جوری شده بودم که میگفتم فقط دنیا بیاد.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

هر روز دوش آب گرم میگیرم لباس شستن با دست هم دهانه رحمو باز میکنه؟

اره خیلی خوبه ببین من تازه دردام شروع شد چون نفس کم میارم مجبورم برم اکسیژن بهم متصل کنن همون اول رفتم سه سانت درد انه رحمم باز بود

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم