2777
2789
عنوان

ی سوال 🌝🚶؟

86 بازدید | 15 پست

من این هفته نرفتم دانشگاه 

مثه چی‌حوصلم سر رفته ......دلم تنگ شده برا کلاسهام و خوابگاه

دارم دیوونه میشم 

پس بعد تموم شدن دانشگاه چیکار‌کنم ....؟!

فکر نکنم سر کار رفتن و ازدواج یا هرچی بتونه منه برونگرا رو سرگرم کنه .....😐😐😐💔💔💔

چیکار میکنید شما تا سرگرم شید ؟! 🚶

درونگرا هستم و فقط گوشی یا کتاب میتونه منو برای ساعت ها سرگرم کنه  کی حوصله دیدن کلی آدمو داره

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورودی یهمن بودم  واسه همین ی ترم دیگه مونده بجز این ترم ....

ای خوشبحالت ‌‌‌‌‌‌.

من دیگه خستم از دانشگاه جدا

همش انتظار روز فارغ تحصیلیو میکشم

گرفته است جهان را غبار بی دردی، کجا رویم از این عالم خراب؟ کجا؟!
ای خوشبحالت ‌‌‌‌‌‌. من دیگه خستم از دانشگاه جدا همش انتظار روز فارغ تحصیلیو میکشم

چراااا ؟! 

چی باعث شده خسته بشی ؟! 

درسا ...؟! هم کلاسیا ....سخت گیری استادا یا چی ؟! 

خوابگاهی هم هستی ؟!

چراااا ؟!  چی باعث شده خسته بشی ؟!  درسا ...؟! هم کلاسیا ....سخت گیری استادا یا چی ؟!&nb ...

باور کن همش

اصلا کشش ندارم

دلم میخاد کاریو انجام‌بدم‌که دوست دارم‌ 

نه از صب تا شب سر کلاسایی بشینم که ذره ای علاقه ندارم 

باور کن همش اصلا کشش ندارم دلم میخاد کاریو انجام‌بدم‌که دوست دارم‌  نه از صب تا شب سر کلاسای ...

میشه بپرسم اون کار مورد علاقت چیه که ذوست داری انجامش بدی بچای درست خوندن ؟! 

چه کتابهایی میخونید  پیشنهاد بدید ماهم مطالعه کنیم مرسی

مانگا

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
میشه بپرسم اون کار مورد علاقت چیه که ذوست داری انجامش بدی بچای درست خوندن ؟! 

خیلی کارا هست

زبان دوست دارم و تدریس کردنش

کارای هنری مثل خیاطی ، رزین 

خیلی کارا هست زبان دوست دارم و تدریس کردنش کارای هنری مثل خیاطی ، رزین 

خب از همین الان شروع کن 

درسته که همه تایمتو نمیتونی بزاری برای زبان یا رزین ولی تا درست تموم شه فرصت خوبیه توی مسیرش قرار بگیری 

همکلاسی من هم زبان تدریس میکنه 

با ی کلاس دو کلاس شروع کرده تا درسش تموم شه ....❤️🌱

اتفاقا سرگرم میشی و زیادم درگیر خستگی درس و دانشگاه نمیشی یجور تفریحه برات 

خب از همین الان شروع کن  درسته که همه تایمتو نمیتونی بزاری برای زبان یا رزین ولی تا درست تموم ...

گفتنش راحته عزیزم

باورت نمیشه چقد کلاس هام فشرده هستن

کل انرژیمو از دست میدم