2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس بدیه . اما نترس ، هیچ اتفاقی نمیفته یه حملست که رد میشه . فقط آروم باش .

ایین فکر که الانه بیوفتم یا الانه رگ سرم کنده بشه هر لحظه میاد تو ذهنم و حالمو بد میکنه

دوران کرونا دچار حملات پانیک میشدم

تنگی نفس، لرزش، فشار عصبی شدید، عدم توانایی کنترل ذهن و....

خیلی شرایط بدی بود با مصرف  دارو کنترل شد 

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

چچه مدت بعد خوب شدید؟الانم دارو میخوری؟چی میخوردی

دو هفته بعداز مصرف داروها علائمم کمتر شد و رو به بهبود رفت. یکسال داروها رو مصرف کردم الان خوب خوبم 

داروهام ونلافاکسین و کلونازپام بودن

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

استرس بیشتر حالت رو بد می‌کنه و طولانی ترش می‌کنه . فقط بگو چیزی نمیشه تموم میشه 

ددو طرف شقیقه هام همش سفت میشه ،خیلی حال بدیه فکر می‌کنی رو به نابودی هستی،دعا کن برام

خخواب آور نیستن این داروها

ونلافاکسین خواب اور نیست کلونازپام خواب اوره که شبها قبل از خواب مصرف میکردم یه کمی صبحها کسل میکنه اما ارزشش رو داره.

واقعا شرایط سختیه. من به دکتر میگفتم نمی خوام دیگه ادامه بدم به زندگی دارم عذاب میکشم یعنی اونقدر حالم بد بود!