2789
عنوان

بهم نگا چی گفت

378 بازدید | 14 پست

من دیگه بلاکش کردم تایپک ظهرم بخونید نیم ساعت پیش بهم ویس داد گفت نمدونم چرا ولی هنوز دوستت دارم ولی بیا همو ببینم یکبارهمه چی درست بشه دیگ دلخور

نباشیم بعد هم تو برو پی زندگیت هم من می میرم پی زندگیم گفتم آدمی میخواد بره همین بهتر بره 

... چیکار کنم بنظرتون..

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

گولشو نخوری

نمدونم گفت بیا پارک همو ببینیم فردا بعد دلخوریا رفع بشه بعد برو پی زندگیت

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اینکه درکل ماجرا رو نمیدونم ولی قبول نکن عزیزم  اگه میخوای کات کنی کلا باهاش، نباید ببینیش ...

سه ماه کات کردیم من پیگرش بودم غرورم گذاشتم برگرده ولی دیگه الان ازش بخاطر توهینا امروز فعشش داد بهم بخاطر تلفن چند بار روش قطع کردم بعدم سرم داد زد خستم ازشش

با اینکه درکل ماجرا رو نمیدونم ولی قبول نکن عزیزم  اگه میخوای کات کنی کلا باهاش، نباید ببینیش ...

با وجود اینکه سه ماه خواهش کردم برنگشت چون سنگدل بود فقط میگفت یکبار بزار ببینمت بعد تموم

سه ماه کات کردیم من پیگرش بودم غرورم گذاشتم برگرده ولی دیگه الان ازش بخاطر توهینا امروز فعشش داد بهم ...

اینکه غرورتو براش گذاشتی کنار اون اونطوری باهات کرده، یه زنگ خطره که ولش کنی دیگه

یکم عاقلانه فکر کن و سر قرار پارک باهاش نرو بنظرم

نگران نباش اگه  خیلی بخوادت بالاخره یه راهی برای از دلت درآوردن پیدا میکنه

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
بهش بگو دلخوری با نیم ساعت تو پارک حرف زدن حل نمیشه بنظرم نرو

گفتمم جواب نمی‌ده 🙂 عاشقشم بودم ک سه ماه پیگیرش بودم ولی الا ازش خسته شدم یکم

[QUOTE=291154027]اینکه غرورتو براش گذاشتی کنار اون اونطوری باهات کرده، یه زنگ خطره که ولش کنی دیگه یکم عاقلانه فکر ک ...[/QUOTEاره وای میخم ی چی بهش بگم ک‌هم خودش پشیمون بشه هم بفهم دیگه مهم نیست برام وی بگم بنظرت

[QUOTE=291154027]اینکه غرورتو براش گذاشتی کنار اون اونطوری باهات کرده، یه زنگ خطره که ولش کنی دیگه ی ...

من اگه بودم میگفتم: این همه برای حفظ رابطه مون تلاش کردم ولی تو... 

الان این همه دلخوری هم که بوجود اومده دیگه مهم نیس برام شدن تجربه

اینم بدون برام یطوری شدی که حتی دیگه نمیخوام یه ثانیه هم ببینمت

همه شب مرا نمی‌برد خواب!
من اگه بودم میگفتم: این همه برای حفظ رابطه مون تلاش کردم ولی تو...  الان این همه دلخوری هم که ...

پیاما دید جواب نداد ؛))