2821
2789
عنوان

پختگی شخصیت

188 بازدید | 6 پست

دور و برتون چه رفتار هایی رو از آدما دیدین که واقعا دلنشین و مودبانه بوده؟.. متشخص ترین و با فرهنگ ترین انسانی که توی زندگیتون تجربه کردین کی بوده و چه چیز هایی ازش دیدید؟ بگید تا دور هم الگو بگیریم:)

مثلا من خانمی رو میشناسم که کم و به موقع صحبت میکنه.. اکثرا لبخند داره و توی تک تک حرکاتش آرامش و وقار حس میشه..حتی یک دفعه خودم دیدم با وجود پرخاشی که بهش شده بود با متانت و آرامش سو تفاهم رو برطرف کرد تا جایی که طرف مقابل به شدت پشیمون شده بود و عذرخواهی می‌کرد..

دوستم باوجود مشغله زیاد یاوسط شلوغیا آروم ومرده جواب طرف مقابلو میده دیر عصبی میشه و توبدترین شرایط ...

عزیزم چه خوب که همچین دوستی داری

میشه ازشون بیشتر برامون بگی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا 

کم گوی و گزیده گوی چون در ✨ 

نه فقط میدونم 

از آدمایی که خودشونو میگیرن و احساس بهتربودن و بالاتر بودن سطح خودشون نسبت به بقیه میدونن بشدت متنفرم 

درخت هر چه پرثمر تر افتاده تر 

بنظرم آدم باید از تکبر دوری کنه خیلی به شخصیتش کمک میکنه

دقیقا  کم گوی و گزیده گوی چون در ✨  نه فقط میدونم  از آدمایی که خودشونو میگیرن و ا ...

با جمله اولت خیلی موافقم♡

خب برداشت دقیقت از افرادی که خودشون رو میگیرن چیه؟

چه رفتار هایی رو ببینی فکر می‌کنی اون آدم متکبره؟

با جمله اولت خیلی موافقم♡ خب برداشت دقیقت از افرادی که خودشون رو میگیرن چیه؟ چه رفتار هایی رو ببین ...

از خودشون زیادی تعریف می‌کنن 

پز شغلشون همکاراشون میدن 

آدم خودش متوجه میشه فلانی خودشو میگیره یا نه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792