2777
2789
عنوان

لبیاپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست
درک میکنم عزیزم خیلی دنبال علتش بودم یکی میگفت بخاطر بارداری بزرگ میشه یکی ک مجردبود گفت بخاطر ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
متوجه نشدم یعنی کوچیکش کنی ؟ همه دارن بزرگش میکنن ک

لابیا مینور رو میگم بزرگه باید کوچیکش کنم...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ن ببین اون لبه های لابیا گیرنده های حسی بیشتری روشه نسبت که بقیه قسمت ها وقتی اون قسمت بریده بشه خب ...

پووووففففف اصلا دوس‌ندارم این اتفاق بیفته ...

بذار ایشالا ازدواج کردم اون موقع فک کنم تصمیم بگیرم بهتر باشه

فکر نکنم همچین مشکل بزرگی باشه  عجیبه واسم اینقدر نگرانی

🥲 آخه وسواس دارم،،، گیر دادم به این موضوع 

چی میشد از دار دنیا یه ... خوشگل نصیب ما میشد :/  تُفففففففف

تففففففففف

من انجام دادم ولی بعد از دوتا بچه شمازوده برات الان روز سومم درد خاصی نداره با قرص قابل تحمله

پس بذارم متاهل شدم بعد؟!

مرسی از نظرت❤️

خودتو درگیر این چیزا نکن از زندگیت همینطوری لذت ببر

مرسی🥺❤️

برای من خانم دکتر سمیه معین درباری انجام دادند،لبیا های بزرگ و نامتقارن داشتم،یک ساعت عملم طول کشید ،بیحس خیلی خوبی دادند حتی تزریق ماده بیحسی رو چون پماد برام گذاشتند نفهمیدم.دستیارشون یک تکنسین بیهوشی ده سال سابقه کاره،بخیهامو با نخ قابل جذب خیلی ظریف که بلفارو انجام میدن بخیه پلاستیک زدند،خودم توی خونه باآینه نگاه کردم اصلا بخیه ندیدم.بعد از یک ماه هم بافتم اینقدر خوب ترمیم شد که اصلا معلوم نبود جراحی شده.توی انتخاب دکترتون خیلی دقت کنید.خانم دکتر مطبشون خیلی تمیزه و کل وسایل عملو با اتوکلاو استریل می کنند.

منم  لبیاهام بزرگ بود با پوشیدن لباس تنگ اذیت می شدم اینقدر سوزش و خارش داشت که حد نداشت و کلا حساس شده بودند پیش خانم دکتر فاطمه لطفی  تو ستارخان انجام دادم خیلی عالی بود اصلا درد نداشتم و تازه میل جنسی ام هم خیلی بهتر شده چون همه پوستهای اضافه روی کلیتوریس رو هم برداشت اینم شمارشون ۰۹۰۲۸۹۴۰۹۵۶ 

منم پیش خانم دکتر فاطمه لطفی تو ستارخان لبیاپلاستی و تنگی واژن انجام دادم خیلی راحت بدون درد و نتیجه عالی خیلی استرس داشتم و خیلی تحقیق کردم ولی خدا رو شکر راضیم البته قیمت های خانم دکتر خیلی منصفانه عالی و دستشون هم سبکه