2777
2789
عنوان

لبیاپلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست
متاسفانه اگر دکتر با سابقه و باتجربه نباشه اره مشکل پیدا میشه... وای حتی فکرشم عذابه💔

ن ببین اون لبه های لابیا گیرنده های حسی بیشتری روشه نسبت که بقیه قسمت ها وقتی اون قسمت بریده بشه خب طبیعتا حس هم کم میشه ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش چقده؟  چقدر طول میکشه خوب شه

بستگی داره پیش کدوم پزشک بری تو چه منطقیه بری لابیا اندازه اشون چقد باشه با بیهوشی بخای یا بی حسی با تیغ بشه برش داد یا لیزر ولی ب اینا بستگی داره قیمتش یکسان نیس

اه اه واقعا دنیا چقدر عوض شده خصوصا خانوما   مردا هم برن اون جاشونو عمل زیبایی کنن میکنن ؟ ...

والا چی‌بگم من شوهرم از بس این زنارو‌تو گوشیش دیده همش از من ایراد میگیره اونوقت خودش پشمه با یه کم آدم خوشتیپ هم نیست شکمم داره🥴

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
والا چی‌بگم من شوهرم از بس این زنارو‌تو گوشیش دیده همش از من ایراد میگیره اونوقت خودش پشمه با یه کم ...

خب نزارین نگاه کنه خداروشکر گوشی شوهرم نوکیا سادست از نامزدی تا حالا 13 سال😂البته اهل این برنامه ها هم نیست 

خب نزارین نگاه کنه خداروشکر گوشی شوهرم نوکیا سادست از نامزدی تا حالا 13 سال😂البته اهل این برنامه ها ...

انقدر دعوا کردم حتی‌کتک کاری اصلا فایده نداره اینستاشو پاک کردم حالا جدیدا می‌ره تو گوگل نگاه می‌کنه اگه گوگل هم گیرش نیاد تلگرام سابقه هم پاک می‌کنه من نفهمم ولی بازم متوجه میشم همیشه هم میگه فلان جات‌ چاق بشه اینجوری اونجوری فلان لباسو بخر فلان رنگو 😑😑 دلم میخواد اسید بریزم اونجاش 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
خودمم خیلی میترسم برم‌انجام بدم خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد یا حسم کم بشه واقعا دو دل هستم

درک میکنم عزیزم خیلی دنبال علتش بودم یکی میگفت بخاطر بارداری بزرگ میشه یکی ک مجردبود گفت بخاطر زیاد شدن هورمون ها اگه علتشم معلوم شه شاید راهی بجز جراحی داشته باشه

یک عدد چپی