2777
2789
عنوان

وسواس شدید

126 بازدید | 13 پست

افکار منفی خیلی آزارم میده هر لحظه باهامه هر کاری میخوام بکنم هر کاری حتی کوچکترین کارا میاد تو ذهنم بخصوص با شنیدن یه سری حرفا و دیدن یه سری چیزای منفی ....شنیدن خبرای بد حتی تو تلوزیون ! شنیدن حرفا منفی از دوست و آشنا .....دیدن اعلامیه یا هر چیزی ک مربوط به مردن میشه اذیتم میکنه !وقتی اینارو میبینم هر کاری ک میخوام انجام بدم باید کنسل کنم حتی در حد مسواک زدن !با خودم میگم چون فکر بد کردم یا خبر بد دیدی اگ کاری انجام بدی اتفاق بدی میوفته!

ترس از دست دادن دارم ......ب اعداد حساس شدم انگار اعداد داره آزارم میده یه سری عددا مثبتن یه سری منفی میاد تو ذهنم آزارم‌ میده !

کسی هست اینجا مثل من باشه ؟خسته شدم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چجوری بودن میشه یکم ازشون بگی ممنون میشم 

مثلا خودم از اینکه در اتاق کوبیده شع بر. اثر بادی چیزی گریه میکنم یا خودم میزنم رفتم دکتر گفت آنقدر در بکوب وایسا ببین چه اتفاقی می افته و اینکه با تراست مقابله کن و باهاشون رودرو شو

مثل الان از چه می‌ترسی 

چیزایی ک گفتم و اینکه هر چیزی مربوط ب مرگ میشه منو می‌ترسونه بشنوم یا ببینم میترسم شدیدا فکر میکنم خدایی نکرده اتفاق بدی میوفته بخصوص اگ من کاری انجام بدم!مثلا کارای روزمره باید همه رو کنسل کنم