من چیکار کنم با اینا چرا اینقد نفهمن الان یسریا میان میگن توهین نکن جایی مادرته این .... جایی مادرم باشه ؟این هیچی حالیش نیست زبون آدم حالیش نیست کیو میگبن مادرشوهرم دارم دق میکنم ازدستش از عید ب بعد پسرم که ۸ ماهشه این سومین باره داره مریض میشه اون دودفعه بردمش دکتر زودم خوب میشود با این حال بازم وزن کم میکرد بعد این بار هرچی میگم نمیزارن شوهرمم گوش ب فرمانش میگه ن چون تقصیر تو بوده مریض شده حالا خواهرشوهرمو بچاهاش اومدن مریض بودن اینم آوردشون خونه ما که طبقه بالایم از اونا گرفته ولی اینا زبون آدم حالیشون نمیشه چیکارررر کنمم 😫😫😫😫😫😫
ینی ب تو گیر میدن بچه مریض شده؟ چ بیشعور شوهر منم دومین بار ک دخترم سرما خورد از پدرشوهرم گرفت مریض بود و هیچی نگفت هی بچه رو بوس میکرد بعد شوهر پرروی من ب من غر زد تو آب سرد میخوری این مریض شد😐😂نده بهشون بگو گریه میکنه خوابش میاد فلان ب شوهرتم بگو قبلس کیا سرما داشتن عجببب
این مامانش ی جونوریه که همش دخالتش روهمه چیزه امروز راضیش کردم دوباره اون میگه مریضی بدنشونو قوی میک ...
چی بگم خیلی دهن بینه همسرت پس فردا بچه بزرگ شد لابد توی پوشش و بخور نخورش هم از مامانش حرف شنوی داره. الان حال جوجه چطوره؟ نمیتونی خودت ببریش دکتر؟ از داروهای قبلیش چیزی نمونده؟