2777
2789
عنوان

خدااااااا

54 بازدید | 7 پست

من چیکار کنم با اینا چرا اینقد نفهمن الان یسریا میان میگن توهین نکن جایی مادرته این .... جایی مادرم باشه ؟این هیچی حالیش نیست زبون آدم حالیش نیست  کیو میگبن مادرشوهرم دارم دق میکنم ازدستش از عید ب بعد پسرم که ۸ ماهشه این سومین باره داره مریض میشه اون دودفعه بردمش دکتر زودم خوب میشود با این حال بازم وزن کم میکرد بعد این بار هرچی میگم نمیزارن شوهرمم گوش ب فرمانش میگه ن چون تقصیر تو بوده مریض شده حالا خواهرشوهرمو بچاهاش اومدن مریض بودن اینم آوردشون خونه ما که طبقه بالایم از اونا گرفته ولی اینا زبون آدم حالیشون نمیشه چیکارررر کنمم 😫😫😫😫😫😫

وخدای که بشدت کافیست

ینی ب تو گیر میدن بچه مریض شده؟ چ بیشعور شوهر منم دومین بار ک دخترم سرما خورد از پدرشوهرم گرفت مریض بود و هیچی نگفت هی بچه رو بوس میکرد بعد شوهر پرروی من ب من غر زد تو آب سرد میخوری این مریض شد😐😂نده بهشون بگو گریه میکنه خوابش میاد فلان ب شوهرتم بگو قبلس کیا سرما داشتن عجببب

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید بهشون بفهمونی که پسرت از اونا مریضی گرفته  ینی چی که شوهرت به حرفت گوش نمیده شده داغه رو ...

نمیفهمن خیلی بهشون گفتم شوهرمو درست میکنم میره بهشون غرمیزنه که تقصیره بچه ها ونوه هاتن اون... میگه که زنتمیخواد ازخواربرادرات دورت کنه واسه اونه 

وخدای که بشدت کافیست
ینی ب تو گیر میدن بچه مریض شده؟ چ بیشعور شوهر منم دومین بار ک دخترم سرما خورد از پدرشوهرم گرفت مریض ...

آره تقصیره تو که بچه مریض شده بچه ن واسه من بغضی وقتا خوبه الان نمیدونم چطوری راضیش کنم ببرمش دکتر

وخدای که بشدت کافیست
آره تقصیره تو که بچه مریض شده بچه ن واسه من بغضی وقتا خوبه الان نمیدونم چطوری راضیش کنم ببرمش دکتر

وا بسم الله دکترم نمیبره؟😐 با بچه هم لج کرده؟ مشکل داره ها!! وقتی خونه نیس بگو تب کرده نفس نفس میزنه فلان بشوخی نگیر ریه بچها خیلی خیلی حساسه زود درگیر میشه پشیمونی بار میادخدای نکرده اه از عقل ناقص مردا

وا بسم الله دکترم نمیبره؟😐 با بچه هم لج کرده؟ مشکل داره ها!! وقتی خونه نیس بگو تب کرده نفس نفس میزن ...

این مامانش ی جونوریه که همش دخالتش روهمه چیزه امروز راضیش کردم دوباره اون میگه مریضی بدنشونو قوی میکنه فلان .....بازنزاشت منم اومدحرچی صحبت کرد جوری رفتارکردم که انگار وجودنداره اونم رفت 

وخدای که بشدت کافیست
این مامانش ی جونوریه که همش دخالتش روهمه چیزه امروز راضیش کردم دوباره اون میگه مریضی بدنشونو قوی میک ...

چی بگم خیلی دهن بینه همسرت پس فردا بچه بزرگ شد لابد توی پوشش و بخور نخورش هم از مامانش حرف شنوی داره. الان حال جوجه چطوره؟ نمیتونی خودت ببریش دکتر؟ از داروهای قبلیش چیزی نمونده؟