2777
2789
عنوان

کارت ورود ب جلسه نهاییم اومددد

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 71 پست
از مای مدیو گرفتم بردم بیرون چاپ کرد برام . البته من ترمیم معدل ام دوازدهم نیستم 

عزیزم شما میدونی تاثیرش به چه شکل هست؟اخه معدل که تغییر نمیکنه پس چجوری برای ما ترمیمیا حساب میشه 

به عنوان مثال گفتن سهم فیزیک دو درصد هست الان کسی ۱۶بگیره چجوری براش حساب میکنن؟درصد منفی میدن بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهشه دیگ باخستگی بخونید باگریه بخونید توخواب بخونید هرطور شده فقططططط بخونید نتیجش رومیبینید موفق ...

ب نظرت این ۵۰ روز خوب بخونم میتونم ۱۵ هزار منطقه بشم؟

تحربیم پایمم ضعیفه

از کدوم قسمت سایت گرفتی میشه راهنمایی کنی؟

سلام عزیزم

در سایت my.medu.ir بعد از وارد کردن مشخصات، آیکون های مختلف مشخص میشه، یه بخش " کارت امتحان نهایی" هست به این بخش وارد بشید

ممکنه بعد از وارد کردن مشخصات، آیکون ها روی صفحه نیان

در این صورت روی ||| بزنید، بعد قسمت "خدمات آموزشی دانش آموزان" رو کلیک کنید، بخش کارت امتحان نهایی مشخص میشه

سلام عزیزم در سایت my.medu.ir بعد از وارد کردن مشخصات، آیکون های مختلف مشخص میشه، یه بخش " کارت امت ...

من چون فارغ التحصیلی گفتن از طریق والدین و سایر وارد شین اونجا اصلا هیچی نمیاد دانش آموزم رفتم میگه یافت نشد

من چون فارغ التحصیلی گفتن از طریق والدین و سایر وارد شین اونجا اصلا هیچی نمیاد دانش آموزم رفتم میگه ...

چون شماره شناسنامه ها تغییر کردن

ما هم نمیتونستیم وارد سایت بشیم

با شماره تلفنی که به نام خود دانش آموز بود از طریق درگاه دولت وارد سایت شدیم