2777
2789
عنوان

بگین شما هم دوران عقد ضربه خوردین؟

556 بازدید | 36 پست

اول بگین که از این رسم ها توی شهرتون و یا اطرافیانتون هست که حتی بعد از عقد تا وقتی دختر و پسر خونه ی خودشون نرفتن، نباید تایم طولانی پیش هم باشند یا شب پیش هم بمونن؟

اگه اینجوری بوده، ضربه ای به رابطه ی زناشویی تون وارد شده یا نه؟ مخصوصا اگر تایم عقدتون طولانی بوده

برای خودمم میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ عقد ینی زن و شوهر رسمی و شرعی ان 

عقد ک برای آشنایی نیس دیگ همه چی تموم شده ها😐 

حالا شبو بخوابن پیش هم چی میشه مگ 

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

بله به من ضربه بدی وارد شد تو خواب با مشت زد تو بینیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

نه برای ما تازه بارداری تو عقدم مد شده

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

من عقد بودم اره...بابام تاخود صبح کشیک میداد که یکهو وسط شب نریم پیش هم😅😅🤣تو سالن مینشست من توی اتاق پیش مامانم میخوابیدم اونم تو اتاق من تنها 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

حالا اگه روز پیش هم باشن نمی تونن کاری کنن یعنی🫣

ما خودمون همچین رسمی نداشتیم البته تایم عقدمون هم طولانی نبود

خونه هامون هم نزدیک بود به خاطر همین شبا خیلی نمی موندیم پیش هم اما مسافرت زیاد رفتیم

رسم داشتیم اما منوهمسرم قانون شکنی کردیم بعدازعقدرفتیم شهردیگه اتاق اجاره کردیم وهمسرم میرفت سرکار

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

آره تو شهر ما خوب نمیدونن دوران عقد دخترو پسر پیش هم بخوابن و اینا

من ۳ سال عقد بودم

اتفاقا بنا به تجربه ی خودم و اطرافیان دارم اینو میگم..هر چی تو دوران عقد رعایت کنین و خودتونو کامل در اختیار نذارید براتون بهتره بعدا..و بعد ازدواج زندگیتون و ارج و احترامتون بالاتر.