2821
2789
عنوان

مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 25 پست
عزیزم باور داشته باش که خدای تو بزرگه و به این باید باور داشته باشی با تمام وجودت و ازش بخواه کمکت ...

ممنونم نفسم.

چقدر زیبا گفتی...🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚💚✨️✨️✨️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🫂🫂🫂💖💖💖💚✨️✨️💫💫💫

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
واقعا خیلی،سخته... بعد یک هفته تاخیر صاحبخونه خونه رو بهمون تحویل داد،هیچ کاری نکرده بود،نه آبگرمکن، ...

چرا خونه نخریدین اون موقع ها که ارزون بود  سوئیت و پارکینگ بهتره تا طبقه چهارم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مادر و پدرتون  کمکتون کردن خونه خریدن یا کلا خودشون براتون خریدن؟

من خودم مجردم خونه رو پدرم از مسکن مهر ثبت نام‌کرد و تحویل گرفت خواهرم هم مجرده از یه نهادی بهش خونه دادند چند روز دیگه تحویل میگیره

خدا به همه مستاجرها کمک کنه خیلی وضعیت بده ... چند سال پیش یکی از اقوام ما همین مشکل را داشت مجبور شد خانه اجاره ای را تحویل بده و بره خونه خودش با دو تا بچه مدرسه ای تا چند ماه بدون آسانسور شیش طبقه را بالا می رفتند و کپسول گاز استفاده می کردند حتی بعضی مواقع می اومدند خونه مادرشون حمام می کردند ... اما با همه سختی هاش گذشت 

باید به صورت طلا جمع کنید تورم داریم دیگه

طلا هم گرفتم ولی انقد خونه گرون شده که دیگه آرزو شد ...

واممون اگه یک ماه زودتر واریز میکردن الان صاحبخونه بودیم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
بخر بده رهن کامل کسری پول جبران شه

عزیزم با پولی که داریم خونه هم دیگه نمیتونیم رهن کنیم چه برسه به خرید 

توی شهر ما سال ۹۸ یه واحد آپارتمان بود ۳۵۰ تومن الان همون شده ۲ میلیارد 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز