2777
2789
عنوان

دلم خواست بنویسم اینجا بمونه ....

176 بازدید | 15 پست

سلام 

من الان پنج هفته و چهار روزمه 

سال ۱۴۰۰ بود که ناخواسته باردار شدم 

خیلی گریه کردم خیلی ‌.‌.‌.

بچم کوچیک بود 

من و شوهرم هیچوقت به سقط عمدی فکر نکردیم و نخواهیم کرد .

فقط چون لکه بینی داشتم با همسرم دعا میکردیم که کاش خدا صلاح بدونه و دفع بشه 

و خدا صدامونو شنید و بارداری شیمیایی بود و دفع شد ‌.....

سال بعدش ۱۴۰۱ دیگه خودمون تصمیم به بچه دوم گرفتیم . دو سه ماه طول کشید تا باردار شدم.

تمام آزمایشات و سونو و پاپ اسمیر و.... داده بودم سالم سالم بودم .

بی بی چکم دوتا خط پرررررنگ انداخت 

نمیدونستم از خوشحالی چیکار کنم 

به همسرم پیام دادم و بهش گفتم و اون فقط می‌نوشت الحمدالله...الحمدالله ....و بسیار خوشحال بودیم هر دو .

مثل همیشه تصمیم گرفتم تا قبل تشکیل قلب به هیچکس جز مادرم و چندتا از دوستام نگم.

من نگران بودم و دوستام میگفتن نترس، چون یبار اون اتفاق رخ داده دیگه رخ نمیده.

و خدارو هزاران مرتبه شکر که نگفتم به کسی

چون ۲۰ روز بعدش افتادم به لکه بینی 

رفتم سونو 

فقط ساک بود. ساکی که رشدش در هفته ۴ متوقف شده بود. دکتر ابراز ناامیدی کرد و گفت ممکنه بیافتی به خونریزی و سقط بشه .

دااااغون شدم .... 

دقیقا فرداش افتادم به خونریزی و با درد وحشتناک دفع کردم و من موندم و اندام بهم ریخته از بارداری پوچ و ریزش مو و خونریزی و حال روحی بد که تا مدتها گریه میکردم

حالا دوباره باردارم 

این بار با یک عالمه نشونه از عالم غیب و خدا و ائمه باردار شدم

ولی منِ آدمیزاد، ته دلم پر از ترسِ 

سه روز پیش لک قهوه ای خیلی کمرنگ دیدم

نشستم گریه کردم 

کل روزم به گریه گذشت .

به شکایت از همه چی .

نمیتونستم تصور کنم برای بار سوم سقط .......

تا اینکه همینجا با کسی هم صحبت شدم 

فهمیدم نباید اصرار کنم نباید دلم بلرزه 

اگر سپردم به خدا اگر توکل کردم به خدا ،

فقط زبونی نباشه.

من داشتم زبونی توکل میکردم 

یادم افتاد اَلخِیرُ فی ما وَقَع ....هرچی که اتفاق بیافته خیره ....

دیگه عمیقا و قلبا آماده هر اتفاقی هستم 

دیگه ایمان قلبی دارم چه بمونه چه سقط بشه خیر من در این هست .

لک اگر بیینم دیگه گریه نمیکنم 

حتی اگر دیگه خدا بهم اولاد نده گریه نمیکنم .

من خودمو زندگیمو به آغوش خدا میسپارم .

چون برای من خیر میخواد 

تمام اینها باعث رشد من میشه 

مثل همون دوتا سقطی که باعث شد ظرف روحم بزرگ بشه .

هیچوقت فکر نمیکردم بتونم درد جسمی و روحیشو تحمل کنم. و میدونم اون دنیا خدا پاداش تحمل این دردها رو بهم میده❤️

برام دعا کنید دوستان عزیزم❤️ ان شالله به حاجت دلتون برسید اگر مصلحت خدا در اون هست❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شاءالله اگه صلاحتونه خدا بهتون بچه ی سالم از نظر روحی و جسمی بده اگرم صلاح نبود صلاحشو در بچه دار شدن شما قرار بده

یکی از آشنایان ما پس از ۳ بار سقط کردن خدا بهش یه دختر زیبا داد با اینکه بچه ی اول رو داشتنا ولی اینیکی قبلش ۳ بار سقط کرده بود

نا امید نشو❤

ایشالله بروز بیای تاپیک دنیا اومدن بچه قشنگ رو بزنی💋🥺

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

عزیزم منم یه پسر دارم که ۶ سالشه..از ۳ سالگی پسرم دارم تلاش میکنم واسه بارداری دوتا سقط داشتم منتها ایست قلبی...الان دوستلم هست که دیگه باردار نمیشم...این ماه آی یو آی کردم و الان دارم پریود میشم...لک قهوه ای...منم کلی ناشکری کردم و حرفای بد زدم...خیلی ناراحتم نمیدونم چکار کنم همش میگم اگه اولی مونده بود الان دوسالش بود...منم شاید دیگه هیچ وقت دوباره مادر نشم...دلم گرفته

عزیزم ان شاءالله اگه صلاحتونه خدا بهتون بچه ی سالم از نظر روحی و جسمی بده اگرم صلاح نبود صلاحشو در ب ...

ممنون عزیزم زنده باشید الهی حاجت روا بشین❤️ ای جانم خدا حفظش کنه الهی❤️ من اعتقاد قلبی پیدا کردم که سقط یعنی اینکه اون بچه ممکنه از لحاظ جسمی مشکل داشته یا اینکه خدا بلای اولاد بد رو از اون مادر و پدر دور کرده ❤️ من تسلیم رضای خدام❤️ 

ممنون عزیزم زنده باشید الهی حاجت روا بشین❤️ ای جانم خدا حفظش کنه الهی❤️ من اعتقاد قلبی پیدا کردم که ...

همینطوره عزیزم... خدا خودش تو قرآن میگه که؛

چه بسا چیزی را دوست داشته باشید که شر شما در آن است

و چه بسا چیزی را بد داشته باشید که خیر شما در آن است

و خدا میداند و شما نمی‌دانید

عزیزم منم یه پسر دارم که ۶ سالشه..از ۳ سالگی پسرم دارم تلاش میکنم واسه بارداری دوتا سقط داشتم منتها ...

خدا حفظش کنه پسر گلتون رو 

خدارو هزاران بار شکر کنید که کسی هست مامان صداتون کنه ❤️ خیلی ها بنده های خدا یه دونه بچه ام ندارن و در حسرت شنیدن این کلمه هستن .

بیاین به این فکر کنیم که داشتن یه اولاد بهتره یا اینکه خدایی نکرده با اصرار از خدا چیزی رو بخوایم که به ضررمونه؟ چون وقتی جنین سقط میشه یعنی صلاح اون بچه نبوده بیاد به دنیا . یا مشکل جسمی یا مشکل روحی یا خدایی نکرده اولاد بد تبدیل می‌شده. 

بیاید اعتماد کنیم به خدا ❤️

خدا حفظش کنه پسر گلتون رو  خدارو هزاران بار شکر کنید که کسی هست مامان صداتون کنه ❤️ خیلی ها بن ...

آره عزیزم همینطوره تو رو خدا دعام کن اگه به صلاحمه بزودی باردار بشم...از کنایه ها خسته ام...😔

همینطوره عزیزم... خدا خودش تو قرآن میگه که؛ چه بسا چیزی را دوست داشته باشید که شر شما در آن است و ...

وَلَئِنْ أَذَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنَّا رَحْمَةً ثُمَّ نَزَعْنَاهَا مِنْهُ إِنَّهُ لَيَئُوسٌ كَفُورٌ ﴿٩﴾

و اگر از سوی خود رحمتی [چون سلامتی، ثروت، اولاد و امنیت] به انسان بچشانیم، سپس آن را [به علتی حکیمانه] از او سلب کنیم [نسبت به آینده زندگی] بسیار نومید شونده و [نسبت به نعمت هایی که دارا بود] بسیار کفران کننده است. 

😞😞😞😞

آده عزیزم همینطوره تو رو خدا دعام کن اگه به صلاحمه بزودی باردار بشم...از کنایه ها خسته ام...😔

خواهر گلم 

قرآن رو با معنیش بخونید ❤️ هرشب دو صفحه همینطوری لای قرآن رو باز کنید و بخونید ❤️ آروم میشید . دیگه کنایه هیچکسی براتون مهم نیست