2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم

229 بازدید | 30 پست

... جان از این همه رفیق بازی خسته نشدی ؟

وقتش نشده یه کم

یه ذره

به منم توجه کنی؟

چن ماهه ما بیشتر از یه ربع باهم حرف نزدیم؟

مگه من چی ازت میخوام؟

همه ی زندگیت شده دوست و رفیقات

امیدوارم به خودت بیای امیدوارم مجبورم نکنی منم جای تورو با دوست و رفیقام پر کنم

من لیاقت اینو داشتم هر موقع نیازت داشتم کنارم باشی
من لیاقت اینو داشتم هر روز حالم پرسیده بشه و بهم چند تا پیام کوچیک از طرف تو داده بشه، چون خودم نگران حالت بودم.
من لیاقت اینو داشتم حرف راست بشنوم، چون هیچ‌وقت بهت دروغ نگفتم.
من لیاقت اینو داشتم اولویتت باشم، چون برای تو از همه‌چیز و همه کس می‌زدم.
من لیاقت اینو داشتم از طرف تو دوست داشته شده بشم، چون با تمام وجودم عاشقت بودم.
من لیاقت اینو داشتم که برات با بقیه فرق کنم چون حساب تو برام از بقیه جدا بود.
من لیاقت اینو داشتم توجه بی‌حد و اندازه تو همیشه باهام باشه چون من حتی ریز‌ترین خصوصیاتتو حفظ بودم.
من لیاقت اینو داشتم برام تایم گذاشته بشه همونجوری که من توی شلوغ‌ترین حالتم به یادت بودم...

📚🌱🧘‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عالی 👌👌👌

با اینجور مردا باید همینطور باشی 🔪🔪😑🤦🏻‍♀️

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

خوب گفتی خدا کنه روش اثر داشته باشه شوهر منم دیونم کرده بود کم کم از سرش افتاد خدارو شکر 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود