2777
2789
عنوان

دی.جی عروسی

576 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. بنظرتون دی.جی قسمت خانوما واجبه ؟خودم خیلی دوست دارم باشه مجلس و گرم میکنه ازونور خیلی مهمونای اهل رقصی نداریم😑نهایت شیش هفت نفر همین خودیا..حس میکنم نباشه مجلس سوت وکور میشه بخصوص وقتی طرف آقایون ساکت باشه نظر شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که مراسمامون دی جی نداریم یه خواننده هست که عروسیامونم مختلطه😂😂

ولی چون قراره با یه قومی وصلت کنیم که فرق داره مراسماشون دی جی حتما میارم 

واقعا نباشه یه چیزی کمه

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
خودتالار مگه نداره

چرا خواننده داره ولی قسمت مرداس ..اینجوریه اینجاکه کادو رو قسمت آقایون جمع میکنن و اعلام میکنن.یعنی تا وقتی کادوها جمع بشه و آقایون شام بخورن شاید بیشتر از یه ساعت بشه خواننده هم چیزی اجرا نمیکنه دیگه.تو این تایم خانوما باید بشینن همو نگاه کنن😑

مگه دی جی بخش خانوما میخواد کار اضافه ای انجام بده؟

ما فقط یه دی جی داشتیم تو بخش آقایون اما مدام در حال پخش موسیقی بودن.فقط موقع تشکر همسرم از پدر خودشون و پدر من آهنگ نبود کلا شاید شیش یا هفت دقیقه که تو این مدت با اقوام همسرم آشنا شدم.میخوام بگم دی جی بخش خانوما کار خاصی نمی‌خواد انجام بده.

چرا خواننده داره ولی قسمت مرداس ..اینجوریه اینجاکه کادو رو قسمت آقایون جمع میکنن و اعلام میکنن.یعنی ...

اینو الان دیدم.پس اگر میتونید دی جی بخش خانوما بگیرید اگرم نتونستی فدای سرت.خودت کلی با بقیه عکس بگیر و خوشحال باش.

اینو الان دیدم.پس اگر میتونید دی جی بخش خانوما بگیرید اگرم نتونستی فدای سرت.خودت کلی با بقیه عکس بگی ...

فعلا که همسرم میگه خرج اضافس و ولش کن😞اره یه کاریش میکنم مرسی از نظرت عزیزم😍❤