2777
2789

میخوام مطرح کنم که همه شروط و حقوق ضمن عقد رو میخوام و مهریه هم برام اهمیتی نداره

اما مشکلم اینه که خانوادم نظرشون کاملا مخالف من هست یعنی یه طورایی میگن مهریه باید باشه و حمایتی بابت اینکه حقوقم رو بگیرم نمیکنن

الان نمیدونم چی کار کنم؟ با اینکه خانوادم پشتم نیستن به خواستگارم بگم این موضوع رو؟

چون بدون این شروط و حق طلاق رضایتی به ازدواج ندارم

مطرح کن 

اما نگو مهریه نمیخوام

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو از مهریم کم می کنم عوضش شروط ضمن عقد رو می خوام

نگو مهریه نمی خوام

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
هر دو باهم منافاتی مگ داره؟ 

فکر نمیکنم خاضر بشن هم مهریه بدن هم حق طلاق

منافاتی نداره اما باید راضی بشن خب!

از طرفی نگرانم تو صحبت های خانواده ها، خانوادم راحت کوتاه بیان

مهریه رو بنویس خوبه . خارجیان ک میبینی مهریه ندارن وقتی بخوان جدا بشن همه اموال بعد از ازدواج نصف میشه ولی حق طلاق بگیری و راحت بتونی جدا بشی چ فایده؟ اتفاقا مردا از خداشونه

بگو بهش مهم نیست نظر خانواده ت چیه ، ولی حتما با وکیل صحبت کن بعضی از حقوق حتما باید یه نکته هایی بر ...

بعدا ممکنه تو جلسات خواستگاری اینا برای تعیین مهریه و این حرفا به هر حال مطرح بشه

میترسم نگم به خانوادم برنامه خودم رو ببرم جلو بعدا مشکل ساز بشه

شما میخوای ازدواج کنی ،خونواده یعنی چی که به حقوقه برابرتون راضی نیستن؟خاله ی من با شوهرش تفاهم نداشت انقدر جیگرشو خون کرد که توافقی جدا شد،یه قرونم نگرفت.حالا مهریه هم همچین ضامن ازدواج نیس

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
شما میخوای ازدواج کنی ،خونواده یعنی چی که به حقوقه برابرتون راضی نیستن؟خاله ی من با شوهرش تفاهم نداش ...

حق با شماست

دیگه چقدر بحث کنم باهاشون خودمم خسته شدم

الانم میترسم دیگه نمیدونم بگم نگم

اگه حمایت بود که خوب بود

يه چيزي بگم؟ 

اين شروط ضمن عقد رو دو بار بايد بگيري! يه بار سر عقدنامه نوشتن، يه بار هم بعدش! يعني اوني كه تو عقدنامه مي نويسن هيچ جنبه ي قانوني اي نداره و بعد از عقد (وقتي خر دوماد از رو پل گذشت) تازه بايد طرف رو راضي كنه كه بره دفتر خونه رسمي كنه حقوق رو 😐 اگه كاملا مطمئني اين مار رو مي كنه و زيرش نميزنه خيلي خوبه كه در ازاي مهريه حقوق برابر داشته باشي. وگرنه اگه قراره مهر نده و اين حقوق رو هم نره رسمي كنه، همون مهريه بهتره.