2777
2789
عنوان

زردی گوشه چشم

773 بازدید | 8 پست

سلام بچها ۲۴سالمه خیلی استرسی شدیدم بعد یع مدت درگیره کبدم بودم ک یه سونوگرافی اشتباه باعث شد پیگیر یشم دو سی تی اسکن و سونوگرافی زیاد دادم جواب سی تی اسکن چیزی معلوم نشده بود  ینی نوشته بود یه رگهای خوش خیم ب سختی یافت شده بعد نوشته بود ک برم امارای دیگه نرفتم اینم بگم تغضیم خیلی سالمه روغن حیوانی و کلم بروکلی و انواع دمنوش ها رومیخورم سه روز پیشم آزمایش چکاب دادم همچی خوب بود ولی گوشه دوتا چشمم زرد هست جوری ک معلوم میشه خیلی نگرانم خسته شدم دیگه از دکتررفتن

سلام عزیزم من تو تایپیکم بهتون پیام دادم خواستم ببینم چی شدین اخه از اون زمان ک من تایپیک زدم شما همون روز رفته بودین سونو...خدارو شکر ک‌مشکلی نداشتین...منم هنوز استرس دارم من سی تی اسکنم رفتم گفت یا همانژیومه یا fnh ک نمیدونم این چیه دیگ حتی دکتر نرفتم...برا منم همین نوشته بود یک توده هیپو اکو اتپیک ب منم گفتن احتمالا متاستازه..خدا ازشون نگذره ک با ی حرف اسایش رو از مردم میگیرن اونا ی حرف میزنن اما نمیدونن دیگ حتی خواب ب چشم طرف نمیاد از استرس...حالا برا من شش ماه گذشته میترسم برم سونو باز ی چیزی از توش دربیاد😭😭انقدر استرس دارمو عصبیم با همه میجنگم...درد زیر قفسه سینه دارم میگم نکنه همونه ک بزرگ شده و.....هرروز میگم برم سونو باز نه میارم اما استرس داره دیوونم میکنه

یه نصححیت از من بتو حالا ک مشخص شد چیزی نیست اصلا دکتر نرو بشین زندگیتو بکن ..زردی چشم مال گرمی کبده خکشیر و ترنجبین و عناب و...بخور بعد از یکماه کامل خوب میشی...دنبال درد تو خودت نگرد ک این دکترا بیچارت میکنن..نن بار اولم نیست ک اینا اینجور میگن....منم رفته بودم برا درد رحمم چکاب شکم و لگن بدم این ازش در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من تو تایپیکم بهتون پیام دادم خواستم ببینم چی شدین اخه از اون زمان ک من تایپیک زدم شما هم ...

بهترشدی عزیزم منم میترسم برم سونو ولی هرچی میشهب اون ربط میدم دیگ زندگیم مختل شده

بهترشدی عزیزم منم میترسم برم سونو ولی هرچی میشهب اون ربط میدم دیگ زندگیم مختل شده

سلام عزیزم...نه والا من بعد از شش ماه دوباره رفتم سونو گرید کبدم دو. ب سه شده بود ..شش ماه قبلش یک ب دو بود اما بعد از شش ماه کرفته بودم دو ب سه شده بود درصورتی ک من انقدر رژیم رعایت میکنم اصلا غذای فست نمیخوزم سرخ کردنی خیییلی کم نمیدونم چرا چربیش بیشتر شد...اومدم رژیم بگیرم حالا انقدرررر لاغر شدم اما بازم چربی کبد دارم