gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عنوان پریدن پلک 195 بازدید | 18 پست سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه خانوما من پنج روزه پلکم میپره امروز شدید تر شده بنظرتون طبیعیه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏 1402/02/26 | 15:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
finny عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 11599 منم اينجوريم ، فكر كنم يا عصبيه يا خشكي چشم ، دليلش رو نميدونم 🤔 لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
فاطیg عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 6910 به خاطر استرسه منم بعد سقطم یه مدت اینجوری بودم ۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
nastaran9banoo عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 11075 از استرس هست برا من تا یک ماه هم پیش اومده قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی
قاصدک۱بهارییی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 5988 تا ۲۴ ساعت آره ولی پنج روز زیاد من در حد مرگ عصبی بشم جوری که از شدت حرص بهم فشار بدی بیاد تا ۲۴ ساعت پلکم میپره بعد خوب میشم عصبی شدی بیش از حد؟؟ کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
mahbanuo عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 357 عزیزم شاید بخاطر لوازم آرایش تاریخ گذشته هست مثلا من دو روز سایه زدم روز سوم دیدم هی پلکم میپره دیدم سایه ام تاریخش گذشته هست وقتی دیگه نزدم خوب شدم.
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 اعصاب اره حتما ولی خیلی طولانی شده سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 از استرس هست برا من تا یک ماه هم پیش اومده تو گوگل سرچ کردم چیزای جالبی نیاورد ترسیدم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 تا ۲۴ ساعت آره ولی پنج روز زیاد من در حد مرگ عصبی بشم جوری که از شدت حرص بهم فشار بدی بیاد تا ۲۴ ساع ... عصبی ک نشدم ولی خب خیلی تحت فشار روحی روانیم سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
قاصدک۱بهارییی عضویت: 1400/03/02 تعداد پست: 5988 عصبی ک نشدم ولی خب خیلی تحت فشار روحی روانیم همون پس خلاصه استرس داری دیگه کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی
gooljoon مدیر استارتر عضویت: 1401/05/10 تعداد پست: 1701 عزیزم شاید بخاطر لوازم آرایش تاریخ گذشته هست مثلا من دو روز سایه زدم روز سوم دیدم هی پلکم میپره دیدم ... شایدم اینطوری باشه حالا یه چک میکنم ببینم تاریخشون نگذشته باشه سبز ماندن در میان این همه ویرانی ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
یوزارسیف۱۶ عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 187 یوزارسیف خوبید ...زلیخا کجاست😂😂 سلام سرکار خانم بله سلام میرسونه خدمتتون