هم خوشحالم هم ناراحت . از این خوشحالم سه ماه تمام تلاشم برا موندش کردم ولی نموند ولی بازم تلاشم کردم . از این ناراحتم امروز زنگ زد فردا یکبار همو ببینیم بعد دیگه برام تلاش نکن منم بعد دیدن بلاکت میکنم گفتم نمیخوام تمومش کن حوصله ندارم ... بعد قطع کردم بعد یک دقیقه پیام داد بلاک . تو بیوگرافی روبیکا گذاشت تموم . از این ناراحتمم چهار ماه باهاش بودم حالا قصه اش طولانی تقصیر منم بود کات کردیم ولی اون ک عاشق بود میگفت عاشق واقعی نباید الآنم عاشق میبود . فرصت میداد. چند وقت پیش من گفتم بلاک بعد دو روز زنگ زد. گفتم بفرما گفت مبخواستم ببینم بلاکم گفتم یادم رفت بلاک کنم الان بلاک میکنم. دوباره زنگ زد گفت میخواستم ببینم بلاکم قطع کرد الآنم اینجوری واقعاً حالم خرابه 💔😭ته دلم خالی شده
بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هفت ماه از زندگیم رف چهار ماه ک باهاش بودم سه ماه هم تلاش کردم گریه کردم جنگیدم برا موندنش از این ناراحتمم ک از زندگیم هدر رفت 🙂💔😭 و همچنان من هنوز عاشق موندم
بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜