2789
عنوان

:)چراا آخه 🙂😔

211 بازدید | 20 پست

هم خوشحالم هم ناراحت . از این خوشحالم سه ماه تمام تلاشم برا موندش کردم ولی نموند ولی بازم تلاشم کردم . از این ناراحتم امروز زنگ زد فردا یکبار همو ببینیم بعد دیگه برام تلاش نکن منم بعد دیدن بلاکت میکنم گفتم نمیخوام تمومش کن حوصله ندارم ... بعد قطع کردم بعد یک دقیقه پیام داد بلاک . تو بیوگرافی روبیکا گذاشت تموم . از این ناراحتمم چهار ماه باهاش بودم حالا قصه اش طولانی تقصیر منم بود کات کردیم ولی اون ک عاشق بود می‌گفت عاشق واقعی نباید الآنم عاشق می‌بود . فرصت میداد. چند وقت پیش من گفتم بلاک بعد دو روز زنگ زد. گفتم بفرما گفت مبخواستم ببینم بلاکم گفتم یادم رفت بلاک کنم الان بلاک میکنم. دوباره زنگ زد گفت میخواستم ببینم بلاکم قطع کرد الآنم اینجوری واقعاً حالم خرابه 💔😭ته دلم خالی شده

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیالش شو ارزشت ندارع بهش فکر نکن 

هفت ماه از زندگیم رف چهار ماه ک باهاش بودم سه ماه هم تلاش کردم گریه کردم جنگیدم برا موندنش از این ناراحتمم ک از زندگیم هدر رفت 🙂💔😭 و همچنان من هنوز عاشق موندم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

عشقی در کارنبوده و نی بیخود خودتو درگیر کردی

هفت ماه از زندگیم کامل هدر دادم 😔🙂

مریضه یارو وبسی بیکار

بعد آمده می‌گه من اگه دو روز جواب پیامت نمیدم ‌درس دارم باشگاه میرم ب بدبختی های خودم می‌رسم

هفت ماه از زندگیم رف چهار ماه ک باهاش بودم سه ماه هم تلاش کردم گریه کردم جنگیدم برا موندنش از این نا ...

بهتر از اینه که چندین سال از زندگیت را هدر میدادی باز هم می‌رفت.

چرا باید عاشق چنین کسی باشی بهش فکر نکن عشقت هم از بین میره 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
بعد آمده می‌گه من اگه دو روز جواب پیامت نمیدم ‌درس دارم باشگاه میرم ب بدبختی های خودم می‌رسم

ببین اگه واسش مهم بودی ، یه جاییم واسه تو میذاشت ،دوستت نداشته توعم نداشتههه باش

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

یک ساعته دیگه به این آقا فکر کنی به هدر رفتن بیشتر زندگیت آگاهانه ادامه دادی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
ببین اگه واسش مهم بودی ، یه جاییم واسه تو میذاشت ،دوستت نداشته توعم نداشتههه باش

🙂💔اره میدونم ولی الکی عمرم هدر دادم حسرت میخورم

🙂💔اره میدونم ولی الکی عمرم هدر دادم حسرت میخورم

خدارو شکر کن زود فهمیدی😊😊

هنوزم دیر نشده

درس عبرت شد هر کی گفت دوستت داره یعنی نداره

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان..

ولش کن بابا لیاقتتو نداشت

درسته 😭 ولی اینقدر خود شیفته است ک هر شوخی می‌خواست میکرد تا دیروز هر چی می‌گفت ناراحت میکرد می‌گفت شوخی. الکی عمر م هدر دادم حسرت میخورن بخاطر عمر م

خدارو شکر کن زود فهمیدی😊😊 هنوزن دیر نشده درس عبرت شد هر کی دوست داره یعنی نداره

هر کی ادعا عاشق بودن می‌کنه یا حتی ثابت می‌کنه ولی از ی جا ب بعد ولت می‌کنه دیگه نی 

همه ولت میکنن چ زود چ دیر من ب این پی بردم 😔