2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

159 بازدید | 17 پست

سلام خانما من نمیتونم اصلا کنار بیام با رانندگی . ۵ ساله گواهی دارم ولی استرس  نمیزاره . گاهی ظهر بر میداشتم باز دست و پام میلرزه حتی مربی هم ۲ جلسه با ماشین خودم گرفتم فایده نداره . شوهرم میگه ماشینت رو میفروشم استفاده نمیکنی . بچه هامم مدرسه ای شدن خودم باید ببرم و بیارمشون نمیدونم چیکار کنم 😒

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اون از من بدتر . خیلی هولم میکنه .  

بهش بگو بشینو حرف نزن😁اول جاهای خلوت برو،بخدا کاری ندارع،

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بعد ۵ سال اصلا یادته هنوز؟ باید یاد بگیری نترس تا چند وقت میری بگو یکی پیشت باشه ترست بریزه

اره بلدم . فقط پارک دوبل یکم مشکل دارم . با مربی رفتم گفت خوبی فقط جاهای شلوغ نرو  تا چند وقت . 

بهش بگو شبیه و حرف نزن😁اول جاهای خلوت برو،بخدا کاری ندارع،

هم میخوام اولش سوار بشم حرکت کنم انگار نمیتونم قفل میشم 

اون روز یه خانومه وسط چهارراه ماشین صفر رو خاموش کرده بود،گریه میکرد،آقایونم از خجالتش درمیومدن😠کاش مردا درک کنن،خیابون برای همه است😠😒

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
اون روز یه خانومه وسط چهارراه ماشین صفر رو خاموش کرده بود،گریه میکرد،آقایونم از خجالتش درمیومدن😠کاش ...

دقیقا . استرس میدن 

اخه گرونه  . ۲ جلسه پارسال رفتم ۴۰۰ شد

ارزش داره،برو ببین کدوم بهتره،از کسایی ک اونجان بپرس،با اون برو،

عزیزم چارش فقط تمرین زیاد و نشستن جای شلوغه تا ترست بریزه منم همینطور  بودم همه چی بلد بودما اما انقد استرس میگرفتم ک همه چی یادم میرفت. انقد نشستم و تمرین کردم ک الان برام کاملا عادی شده

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ