2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چطور بیخیال بشم؟

98 بازدید | 14 پست

بعد از سه سال که خانواده هم در جریان بودن کات کردیم.اواخر خیلی آزارم داد با حرفا و رفتاراش.ولی نمیدونم چرا از ذهنم نمیره و گاهی دلم میخادش و فک میکنم ممکنه درست شه.شش ماه گذشته.دلم نمیخاد امید داشته باشم‌‌.سعی میکنم خودمو سرگرم کنم.ولی چطور دیگه نخامش؟چجوری بپذیرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از یک سال و چهار ماه تقریبا با اینکه بیخیالم و دارم به زندگیم میرسم ولی یه چیزی ته دلم میگه یه روزی برمیگرده 😂

این امید الکی و بیخودی نمیدونم چیه ولم نمیکنه ولی خودم اهمیتی بهش نمیدم 😂🚶🏼‍♀️

خودمم موندم چجوری خلاص شم 

چرا مردا اینهمه سنگ دلن ودختررو ول میکن ولی دخترا به یادشن تموم خاطراتشو پاک کن  خودش فراموش می ...

ول کرد بدرک.حرفای آخری ک بهم زد آزارم میده.اعتمادبنفسمو نابود کرد.چطور بیخیال شم

چقدر زمان؟

خیلی ما آدمیم حافظه داریم توقع نداشته باش یهو ۳ سال خاطره فراموشت بشه باید باهاش کنار بیای کم کم برات خیلی عادی میشه من ۷ سال گذشته ولی خب یادم نرفته اون آدمو هیچوقتم یادم نمیره ولی حسی بهش ندارم و خداروشکر میکنم. روزای اول میگفتم الان دق میکنم الان خفه میشم کاش زنگ بزنه کاش بیاد سر راهم سبز بشه کاش کاش و... 

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
الان دوسش ندارین دیگه؟نمیخاین ک باشه؟

نه اصلا حتی نمیترسم که رو در رو ببینمش چون مطمئنم ذره ای احساس در قبالش ندارم اون واقعا یه بی لیاقت بود

در ضمن کسی دیگه تو زندگیمه که واقعا همه سختی هایی که کشیدم با وجودش التیام پیدا کرد ولی من یه فرق بزرگ با گذشته کردم اونم اینکه دیگه کمتر احساساتی هستم و بیشتر با عقل و منطقم تصمیم میگیرم یه جوری که طرف مقابلم میگه تو چرا مثل دخترای دیگه نیستی و اون از من احساساتی تره 

ولی من برای عمه بودن زیادی ماه و مهربونم میدونم :) مشاور پوست و مو هستم کمک خواستی بهم بگو🌸
نه اصلا حتی نمیترسم که رو در رو ببینمش چون مطمئنم ذره ای احساس در قبالش ندارم اون واقعا یه بی لیاقت ...

اینکه احساساتتون برای رابطه جدید مثل قبل نیست ناراحتتون نمیکنه؟