2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چطور بیخیال بشم؟

62 بازدید | 4 پست

بعد از سه سال که خانواده هم در جریان بودن کات کردیم.اواخر خیلی آزارم داد با حرفا و رفتاراش.ولی نمیدونم چرا از ذهنم نمیره و گاهی دلم میخادش و فک میکنم ممکنه درست شه.شش ماه گذشته.دلم نمیخاد امید داشته باشم‌‌.سعی میکنم خودمو سرگرم کنم.ولی چطور دیگه نخامش؟چجوری بپذیرم؟

بنظرم طبیعیه

اگه ادم سمی عه  به دلتنگیت بها نده

بعدا ببینیش هم واست بی معنی میاد

دوران سوگتو سپری کن

و سعی کن وارد فضای جدیدی شی

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دنبال یه کاری اینقد کار کن ک وقت نداشته باشی بهش فک کنی و شبا از شدت خستگی بیهوش شی😐

آخه کارم هنریه و نیاز به تمرکز داره ولی لحظه ای ک دارم کار میکنم ذهنم آزاده و راحت واسه خودش مانور میده‌.خسته شدم

بنظرم طبیعیه اگه ادم سمی عه  به دلتنگیت بها نده بعدا ببینیش هم واست بی معنی میاد دوران سو ...

اره شدیدا سمی بود‌.توی تمام بدبختیاش کنارش بودم.ضعف داشت توی ارتباط با ادما‌.به زمین و زمان فحش میداد‌.هر کاری براش میکردم بعد از ی مدت فراموش میکرد و میگفت هیچ کاری واسم نکردی.ازم ایراد گرفت خیلی.و ی؟جوری رفتار کرد انگار من مقصرم