2821
2789
عنوان

حملات پانیک

85 بازدید | 7 پست

سلام کسی بوده پانیک داشته باشه؟ایا خوب شده ؟چطوری ؟ من چند ماهه همش احساس تپش قلب و فشار بالا و سرگیجه و ضعف و ،،،، دارم ،دکترا میگن از استرسه ، توی سرم یه حال بدی میاد انگار الان بخوام سکته مغزی کنم، کسی هست اینطوری بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعصاب و روان رفتم اسنترا داد ولی میخورم خیلییی بدتر میشم

ب دكتر بگو عوض ميكنه

اگه تازه هم خوردي طبيعي هست

ولي ب دكتر بگو اون بهتر ميدونه ك جايگزين بهت بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
همسرم پنج سال درگیرش بود.بقدری ارامش توزندگی مهیا کردم و تفریح و مسافرت ک خدارو شکر از برج ۹ پارسال ...

میبشه کارایی که کردی رو بمنم بگی؟علابم همسرتون چطوری بود؟ قرصم مصرف میکرد؟

ب دكتر بگو عوض ميكنه اگه تازه هم خوردي طبيعي هست ولي ب دكتر بگو اون بهتر ميدونه ك جايگزين بهت بده

حققیقتا شوهر من مخالف قرص و دکتر اعصاب ایناست هر موقع میگم علایم دارم سریع میگه برو بابا کشتی منو

میبشه کارایی که کردی رو بمنم بگی؟علابم همسرتون چطوری بود؟ قرصم مصرف میکرد؟

با دارو کنار نیومد..کلا باهاش هیچ بحثی ندارم..محیط کاملا اروم.بدون بحث.مسافرت تو هوای خوب..غرونق اصلا..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز