2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

162 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه کمکم کنید.

آخرایه بارداریمه و حالم اصلا خوب نیست.اصلا انرژی ندارم افسردم حالت تهوع دارم کمرم قفسه سینم درد میکنه..اینجوری چطور بچمو بزرگ کنم😭

ان شاالله به زودی بچه‌ات میاد...ولی من هیچ وقت نمیخوام بچع دارشم ..بااحترام به شماوتمام مادران باردار ازبارداری وبچه متتفرم

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن ورزش ملایم مخصوص باز شدن رحم انجام بدی،هم روحیه میگیری هم اینک زایمانت اسون تر میشه،سعی کن معجون انرژی زا با مغزیجاتو عسلو اینا درس کنی،برا حالت تهوع هم میتونی دستورات زیرو انجام بدی

حتما باید اصلاح آب خوردن کنید. به هیچ عنوان قبل و بین غذا آب نخورید و ...برای تقویت بدن مصرف سویق،دوعددسیب رنده شده با عسل و گلاب مخلوط صبح ناشتا.

✅درمان #ویار و #تهوع_بارداری

🔸مدام از "به کبابی" یا سویق "به" استفاده شود.

🔸خوردن رب انار شیرین

🔸یک گیاه عطاری به نام اشنه (خزه روی درخت بلوط) هم موجود است که مفید است.

🔸استفاده از دم کرده نعنا  هم مفید است

🔸داروی مرکب ۲ (زنجفیلات) به خودی خود یک معجزه بی مانند است.

🔸 مرکب یک ( ابنابسطام) چند بسته.

🔸 سیرابی

🔅این دارو ها اصلا عوارض ندارند بلکه به حل دیگر مشکلات احتمالی هم کمک می کنند و برای درمان تهوع بارداری هم مفید و موثر هستند.

جامع+آب عسل،سیب،کاسنی،خرفه ....هم مفید است.

ჰადი იასელია

🔸منبع : https://eitaa.com/joinchat/1922367575C3cd64d1e9f

سعی کن ورزش ملایم مخصوص باز شدن رحم انجام بدی،هم روحیه میگیری هم اینک زایمانت اسون تر میشه،سعی کن مع ...

مرسی عزیزم..ولی من اصلا انرژی که به خودم برسم ورزش و دارو بخورم ندارم😭

نمیتونم تشخیص بدم شاید به هردوش میزنه انگار

فک میکنم بی حوصلگی و افسردگیت ع غلبه ی سوداس..منم علا هردو علائمتو دارم حتی نمت برم لباسمو بدوزم ولی سعی میکنم حدقل چیزا گرم مص کندر جویدن ،خرما و..رو جایگزین غذاهای سرد کنم..لوبیا زیاد استفاده کن ت غذا مخصوصن بادمجون سرخ کرده با روغن زیتون یا کبابی و..مصرف گوجه و ربش،خیار سیب زمینی و..رو هم کم کن بجاش پیازو سیر و..رو بیشتر استفاده کن..زیاد کاری نمیخواد بکنی فقط یکم ت سبک غذاییت تغییرات انجام بده..اینجوری ع افسردگی بعد از زایمان و..هم جلوگیری میکنی هم اینک به و کندر بچه رو خوشکل و باهوش میکنه

واقعا هستن کسایی که بارداری خوب دارن🥲

میدونی شرایط من واسه بچه دارشدن اصلاخوب نیست واسه همین ازبچه بدم میاد 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من