2777
2789
عنوان

نه کودکی خوبی داشتم نه نوجوانی خوبی......

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 54 پست

تاحالانداشتی ولی ازحالاب بعدکه میتونی داشته باشی اول سعی کن باگذشته ای ک داشتی کناربیای چون همیشه باهاته وهیچ وقت فراموش نمیشه منم ی روزایی بودکه ب خودکشی فکرمیکردم رفتم سراغ کارایی ک دوس داشتم ونشدتاحالاانجام بدم یکی ازون کاراپرورش گل توبالکن بودوقتی ریشه میزدوگل میداداحساس خیلی خوبی بمن میدادکاربه جایی کشیدکحتی یه منبع درآمدی شده بودومیفروختمشون باپولاشم براخودم خریدمیکردم الان خوب نشدم ولی دیگه اونقدرحس بدندارم شمام کاریوک دوس داری امتحان کن جواب میده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خودم و زندگیم سیرم  فکر میکنم بقیه هم خستن ازم هیچ دلیلی برای ادامه دادن ندارم

فکر کردی مثلا افسرده باشی یا خودتو بکشی برا کسی مهمه؟خیر برا هیچ کی مهم نیست فقط پدرمادرت پیر میشن ،نه خواهر نه برادر نه دوست هیچ کی 

ببین من خودمم از آدمی ک اینطوری باشه خسته میشم پس اونا حق دارن این به کنار ، هدفی داشتی تو زندگیت؟اص ...

هدف داشتم ولی نرسیدم بهش 

میخوام خوشحال باشم ولی نمیتونم 

پر از غم و اندوهم که نمی‌دونم از کجا شروع شده و برا چی 

هیچکس ازم خوشش نمیاد و خودمم حالم از خودم بهم میخوره حتی تو آینه هم دوست ندارم خودمو ببینم 

ممنونتم عزیزم💔برو به کارت برس  حال من جوری نیست که با حرف و امید واهی درست شه

واهی چرا ،چند سالتع د اخه پاشو یه تکونی بده ب خودت ببین من قبلا شرایطی داشتم ک انگار روحم تحقیر شده بود کسی ک یه زمانی دوسم داشت هم ته دلش مسخره م میکرد ک ب هیچ جا نمیرسم،ولی بجا اینکع شل و ول باشم و هی غصه بخورم فقط یه چیز به خودم گفتم ،گفتم باید به جایی برسی که همه ی این ادمایی ک ته دلشون باورت نداشتن حسرتتو بخورن و همینم شد الان دیگه نمیتونن هر حرفی رو به زبون بیارن و کلا خیلی فرق کردن یعنی از این رو به این رو. ،اون پسره ام همش باحسرت نگام میکنه،چرا؟چون هرگز نمیتونه منو داشته باشه

نمیدونم هیچ راه فراری ندارم خودمو با درس خوندن سرگرم کردم اونم شب امتحان میخونم ...من بدجور از این د ...

داری.دیگه از یه سنی به بعد باید خودتو زندگی کنی 

خودتو زندگی کن هر جور که شده بهاشو بده حس میکنم توی همین ریسک کردنت به جایی میرسی

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
واهی چرا ،چند سالتع د اخه پاشو یه تکونی بده ب خودت ببین من قبلا شرایطی داشتم ک انگار روحم تحقیر شده ...

به کجا رسیدی؟چیو بدست اوردی؟ از چه راهی مرسییی

برام دعا کنید خوشبخت بشم.الهی در حق خودتون استجابت بشه
فکر کردی مثلا افسرده باشی یا خودتو بکشی برا کسی مهمه؟خیر برا هیچ کی مهم نیست فقط پدرمادرت پیر میشن ، ...

هر لحظه از زندگیم دارم فکر میکنم چطور تمومش کنم؟

هیچی دیگه برام مهم نیست الان فقط میخوام که به آرامش برسم 

نمی‌دونم شاید احمقانه باشه ولی یه تصادف میتونه بهترین تصمیم باشه دیگه کسی هم نیست که عذاب وجدان بگیره 

هدف داشتم ولی نرسیدم بهش  میخوام خوشحال باشم ولی نمیتونم  پر از غم و اندوهم که نمی‌دونم ...

دوبارع تلاش کن ،بدرک ک قبلا نشده ،هرکیم خواست مسخره کنه فقط با خنده بگو اره تو راست میگی ، من هزار بار خوردم زمین ولی باز پامیشم ،اینطوری باش پررو و زبون نفهم باش در مقابل نشدن