2777
2789
عنوان

بچه ها 😢

103 بازدید | 15 پست

من میترسم ب شوهرم بگم ک من نمیخوام پیش مادرت و خاهرات زندگی کنم.( البته الان پیششون هستماا ) ولی شوهرم یه شهر دیگست. میترسم بهش بگم اونم زنگ بزنه ب مادرش و خاهراش روزمو بدتر سیاه کنن. 

چیکار کنم بخدا نمیتونم با این حیوونا زندگی کنم.. 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی اذیتت میکنن بگو نمیتونم رو حرفت بمون میبینی اذیتت میکنن بذار برو مگه الکیه

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
دیگ قبل از اینک پیششون زندگی کنی میگفتی بهش😕

بچگی کردم و نفهمیدم دارم چیکار میکنم 

وایستا همسرت اومد رو در رو باهاش صحبت کن و خودت رو به مظلومیت بزن با داد و بیداد نگو که بدتر میشه وق ...

بعد بیست روز میاد 

اگ از قبل ازدواج شرایطش قبولی کردی که فعلا بساز تا موقعیتش پیش بیاداگ بعد ازدواج این تصمیم گرفته به نظرم تینقدر بهش محبت کن تا رام بشه با مهربونی بهش بگو من دوست دارم لباس جذاب برات بپوشم اینجا نمیشه از این حرفا ولی هی تند تند موضوع رو با جدیت نگو بهش فقط با مهرمحبت میتونی

خودت خونه نداری؟برو خونه خودت یا برو خونه مامانت تا شوهرت بیاد

نه نداریم جدا