2777
2789
عنوان

بچها بیاید

61 بازدید | 8 پست

من شنبه امتحان قرآن دارم و قرآن چون قبل خوندم احساس میکنم یاد دارم و الان امتحان دو شنبه مو میخونم مطالعات یعنی ۲۴ خورده ای درس من۱۴ درسش هنوز دارم میخونم باز چهارشنبه زبان دارم شنبه علوم ک خیلی ازش متنفر‌ م و سخته بنظرتون چجوری برنامه ریزی کنم برا درسام

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه چرا باید توی این سایت باشه😐😐😐😐😐😐

من سوال کردم شما هم هی پاچه میگیری حالا خوبه هزار نفر بچه میرزن تو سایت از سن من کمتر من ۱۶سالمه از من کمتر تو سایت هست بجا ی تایپک درسی میان در مورد... دروغ میگن برا سرگرمی این کاربری تنها دست من نیست دست رفیقمم هس ک کلاس یازدهم امسال من نهمم باید دهم میبودم ولی بخاطر مسائل یک سال ترک تحصیل کردم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

من سوال کردم شما هم هی پاچه میگیری حالا خوبه هزار نفر بچه میرزن تو سایت از سن من کمتر من ۱۶سالمه از ...

درست حرف بزن بچه حرف دهنتو بفهم تا گزارشت ندادم 

میگم بچه ای دیگه از حرف زدنت معلومه 

@نی_نی_یار_پنج  

این کاربر

ک ب انگلیسی نوشته کوشولو بهم توهین کرد من باهاشون درست صحبت کردم من فقط سوال برنامه ریز ی کردم ایشون پاچه میگیره اینجور کاربرا تو سایت جا می‌دین ک چی هنوز یک روز عضو شده این کاربر

kosholooo

این کاربر چرا می‌زارید یک نفر بیاد تو تایپک بگه بچه بعد باهاش محترمانه حرف بزنی بعد بگه حرف دهنت بفهم بچه ای لطفاً همچین کاربرای بد دهنی نزارین سایت خراب کنن تایپک هررکی حتما می‌ره بهش تیکه میندازه حتما @نی_نی_یار_پنج