2777
2789
عنوان

ارتودنسی

111 بازدید | 9 پست

دوتا دندون جلوم رو همدیگه اس بعد باید ارتودنسی کنم؟چقد طول میکشه درست شن هزینش چقد میشه فقط میخوام این دوتا جلویی درست شن اصن طوری رو همدیگه ان روم نمیشه با کسی حرف بزنم و بخندم 😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندماه پیش انجام دادم۳۸ دوتافک 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

اره ارتودنسي

نزديك يكسال

حدود ٣٠ تومن دو فك 

بستگي ب شهر داره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

کل دندونات باید ارتودنسی بشه 

خب یعنی جا کم بوده که رو هم افتاده دیگه 

بستگی به درمانت داره ۱ سال شایدم ۲ شایدم بیشتر 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ببین الان ارتودنسی دندان برای تک دندان هم انجام میدن. برو یه ارتودنتیست ببینتت. دکتر نگار حدادی خیلیی کارش خوبه. فقط ارتودنسی کار میکنه یه مشاوره شو باهاش. مشاوره آنلاین رایگان هم داه تو ماوراطب. لینکش رو برات میذارم:

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-نگار-حدادی