نازنین۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 122 عنوان هدف از 68 بازدید | 4 پست اینکه ده دقبقه اول زیر برنج رو شعله اش رو زیاد میکنیم بعد کمش میکنیم چیه!؟ برا اینکه اب توی دونه های برنج خشک بشه؟ من بعضی وقتا زیر برنج رو زیاد نمیکنم بعد از یه ساعت حالت خیس داره انگار خشک نشده 1402/02/26 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36569 تا بخار بیوفته زودتر دم بکشه بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
thebluebird عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 5997 برای اینکه بخار کنه ، حرارت محفظه ی دیگ بالا بره که بعد از کم کردن حرارت برنج دم بکشه فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
نازنین۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 122 تا بخار بیوفته زودتر دم بکشه خب همون دم کشیدن یعنی چی!؟ یعنی دونه های مرطوب برنج ؛ ابش خشک بشه دیگه درسته
بخاطردخترافریقا عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 5194 من اینکارو نمیکنم خودم ولی همسرم غذا پختنی اینکارو میکنه یبار پرسیدم گفت زود میپزه اینجوری😂😂😂 کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫