2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چون زندگی واقعی با فکر و خیال فرق داره

شاید بعضی مردا انقد فکر و مشغله داشته باشن که یادشون بره گاهی گل بگیرن.

در عوض با کار و تلاش کردن واسه زندگیشون جبران کنن

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

توی اینستا و سریالان بابا، توی دنیای حقیقی از این کارا من ندیدم از شوهر اطرافیانم کسی بکنه. جز یه نفر که تولد زنش براش گل و کیک میگرفت که اونا هم پارسال با ۳ تا بچه جدا شدن!

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

توم دلت خوشه من باهزار وعده و وعید گولم زد الان هرروز یه بازی در میاره امروز بخاطر اینکه جلو روی خانواده ش باهاش سرسنگین بودم منو شست یه ساعته گریه میکنم، چن روز پیش رفیم شمال یکاری کرد ازش دلخورشدم بعد باهاش سرسنگین شدم الان سر اون هرجی از دهنش اومد بارم کرد گفت مینردی نمیومدی نباید بامنو خانواده م میومدی😭

تو کل دوران دوستی از این گلای سبدی بزرگ میخرید اوایل ازدواجمون همین طور

الان نه

یک بار گفت پولم نمیرسه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

بهش گفتی و نخریده؟ 

من گه گداری میگم چقد این گل قشنگه و دلم خواست 

اورده دوتا رز زده تو حیاط ی سفید ی قرمز 

وقتی میره بره سر کار یکی میچینه میاره میزاره رو اپن میگه این کوپن امروز😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....