2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طرف اگه مجازی باشه سیمکارتمو میشکوندم....اگه نه هر روز باهم روبرو می‌شدیم صاف بهش میگفتم باهم آینده ای نداریم خداحافظ...اگه می‌گفت من میخوامت توی چشاش نگاه میکردم میگفتم ولی من نمیخوامت.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

کم محلی دیر به دیر سین میزنی طرف بهت زنگ میزنه هی بهونه میاری فلان کارو دارم نمیتونم حرف بزنم میگی خلاصه که دقیقا نمیگی بش دلی جوابشو سرد میدی رفتارتون خیلی سرد میکنی  بعد 2. 3هفته خودش میفمه اونم سرد میشه 

دخترام یعنی دنیام

چون رابطه ای که به کات کردن برسی و نتیجه بگیری بری بهتره ...حتما برو پشت سرتم نگاه نکن

کسی که بخوادت برات تلاش می‌کنه و ثابت می‌کنه که آرامش تو براش مهمه...و تمام سعیشو می‌کنه توی این رابطه حالت خوب باشه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
چون رابطه ای که به کات کردن برسی و نتیجه بگیری بری بهتره ...حتما برو پشت سرتم نگاه نکن کسی که بخ ...

همه چیزش اوکی بود و هست ولی یکاری کرد ک از چشام افتاد که پشیمون شده شدید تو تاپیکام هست چیکار کرده 

ولی الان من  سرد شدم دست خودم نیست

همه چیزش اوکی بود و هست ولی یکاری کرد ک از چشام افتاد که پشیمون شده شدید تو تاپیکام هست چیکار کرده&n ...

اینکه درد و دل هات رو نقطه ضعفت کنه و بکوبه تو صورتت اصلا ارزش فکر کردن نداره چه برسه رلت باشه...بزارش کنار همچین آدمی رو....تو یکیو میخوای کنارت باشه باهاش دردودل کنی تا سبک بشی نه اینکه نگران این باشی که توی دعواها حرفاتو مثل چماغ کنه بزنه سرت...حق داری که از چشمت بیوفته

اینکه درد و دل هات رو نقطه ضعفت کنه و بکوبه تو صورتت اصلا ارزش فکر کردن نداره چه برسه رلت باشه...بزا ...

کاش همون بار اول کات میکرئم پشیمونم برا برگشتم به شدت 

هر سری زنگ میزنه قانعم میکنه مثلا منم هر سری میگم اوکیه نمیتونم مقاومت کنم ولی خب دو دقیقه بعدش باز حسشم خوب نیست

شرایط عوض کردن سیم کارتمو ندارم لازمش دارم در حال حاضر ولی ول نمیکنه با شماره های مختلف زنگ میزنه حتی در صورت بلاک به نظرت چیکار کنم واقعا

خدایی به غلط کردن افتادم سر کارای چرت اون اینهمه حس منقی بگیرم اخه چ گناهی کردم

کاش همون بار اول کات میکرئم پشیمونم برا برگشتم به شدت  هر سری زنگ میزنه قانعم میکنه مثلا منم ه ...

با هر سیمکارتی میاد بلاکش کن و اجازه ی حرف زدن بهش نده تا قانعت کنه.با صدتا هم بیاد صدتاشم بلاک و مسدود تماس بزن