2777
2789
عنوان

قهرکرده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 19 پست
شک نکن بذار بره گمشه چرا منت میکشی مطمئن باش یکی بهتر گیرت میاد برای کسی بمیر که برات تب کنه بذا ...

نمیتونم اولین کسیه ک تونس منو خوشحال کنه تونس عاشقم کنه خیلی دوسش دارم اونم میندونم همینطور ی شانس دیگع میخام داشته‌ باشم🥺🥺🥺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کسی که این مسائل کوچیک و بی اهمیت رو بزرگ میکنه و تلافیش رو هم در میاره، بعدا خیلی اذیت میشی.زندگی پر از خستگی و حرفه ،یعنی میخواد همه رو تلافی کنه؟! بعدم هنوز اعتماد نداره که اینطور میگه! شما از توهین و بی احترامی که بهتون شده بابت خیانتکار بودنتون حتی ب شوخی یا از سر عصبانیت ایشون ناراحت نشدید و هرطور شده فقط میخوایین دل ایشونو ب دست بیاری و بزور نگهش داری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
کسی که این مسائل کوچیک و بی اهمیت رو بزرگ میکنه و تلافیش رو هم در میاره، بعدا خیلی اذیت میشی.زندگی پ ...

خیلی ممنون درستع من دارم اشتباه میکنم اگع براش مهم بودم این تهمتارو بهم نمیزد مرسی 

۲۰ سالمونع نمیدونم خیلی همومیخایم مامانش درجریان مانمیتونیم ازهم جداشیم میشه ی پیشنهاد بدید فقط بگید ...

ببین عزیزم سنت هنوز پایین تجربه اول زندگیته اشتباه نکن 

کسی ک‌هنوز ندیده شمارو از نزدیک و باهات اداب معاشرت نداشته بعد اینجوری بهت تهمت میزنه این یعنی چی؟؟؟

ب نظرت این رابطه ته داره؟؟؟

درگیر این رابطه ها نشو 

سعی کن اینبد عاقل بالغ بشی ک هیچکس جرات نکنه اینحور حرفی بزنه 

شما باید متوجه بشین رابطه خوب چ رابطه این 

این رابطه صرفا یه وابستگی ای بیش نیست 

درست تصمیم بگیر و این ادم های سمی رو از زندگیت خارج کن