2777
2789
عنوان

دردودل😭

367 بازدید | 32 پست

همسرم خیلی باهام بد رفتار میکنه خیلی بد دهنی میکنه همه اش گیرهای الکی میده بهونه میگیره

امروز صبح املت درست کرد واسه صبحونه منم داشتم کارهای خونه رو میکردم تا نشستم صبحونه بخورم گفت خوب شد املت پختم وگرنه میمردی از گرسنگی

خییلی دلم شکست اومدم تو اتاق دارم گریه میکنم

خیلی نامرده خیلی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صبر و سکوووووووت. اصلا نیازی به گریه نیست. چون ضعیفی این رفتارها رو می‌کنه. تنهایی شاد باش. بیرون بر ...

تا الان هم همه اش صبر کردم و سکوت ولی دیگه خسته شدم 

چقدر میتونم تحقیر رو تحمل کنم

متاسفانه همسر ها عقلشونو از دست دادن 

و از اون بدتر اين نشان دهنده فرهنگ خانواده ها و جامعمون هست كه هيچ آموزشي به مرد نميدن كه با زن و بچش چطور برخورد كنه ما خانم ها هم كه راهي حر قهر كردن و گريه كردن نداريم

متاسفانه منم از اين مشكلات دارم ولي به يه شكل ديگه شوهرم لجباز و كينه اييه

من جای توبودم محکم میبوسیدمش وازش تشکرمیکردم ومیگفت اره عشقم دستت دردنکنه خیلی گرسنه بودم اونم دیگه ...

به خدا لحنش خیلی بد بود خیلی تحقیر آمیز بود😭

من جای توبودم محکم میبوسیدمش وازش تشکرمیکردم ومیگفت اره عشقم دستت دردنکنه خیلی گرسنه بودم اونم دیگه ...

حرف شما درسته ها ولي من فك ميكنم دستمال كشي بيش از اندازه ام باعث ميشه كه طرف از اونور بوم بيافته

به خدا لحنش خیلی بد بود خیلی تحقیر آمیز بود😭

میدونم شوهرمنم گاهی ازاین چرت وپرت هامیگه ولی خودت بایدکاری کنی که خجالت بکشه.فقط دوباربجای گریه سیاست به خرج بده ببین دیگه ازاین حرف هامیزنه یانه

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌
2790
2778
2791
2779
2792