2777
2789
اره حتمن همینطوره من ب بچه هام کم میدم بخورن مریض میشن الان دیگه نگران نباش همین ک بالا اورد اوکی می ...

ایشالاا... مرسی... دیگه نمیذارم زیاد بخوره  🤦🏻‍♀️

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ساعت ۶ میره سرکار منم بیدار میشم دیگه خوابم نمیبره منتظرم ساعت ۸ هم برم بانک خدایی پنج میری پیاده روی؟؟چقدر زوووود

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
کسی نمیاد باهام ک بریم تنها هم‌نمیزارن

دیگه الآن میتونی بری ببین هوا روشنه دو س روز بری رفیق پیدا میکنی هم مسیر الان خونه هستی فک میکنی بیرون کسی نیست در صورتی ک خیلیا میرن پیادروی

ای جوووؤن دلم خدا حفظشون کنه برات 🥰⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ممنون خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
دیگه الآن میتونی بری ببین هوا روشنه دو س روز بری رفیق پیدا میکنی هم مسیر الان خونه هستی فک میکنی بیر ...

ما تو شهر نیستیم تو روستا هستیم و بخاطر درس اینا نمیتونم صبحا برم

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴