2777
2789
عنوان

مرغ

39 بازدید | 20 پست
دخترم 19 ماهشه هر کاری میکنم مرغ نمیخوره اصلا غورت نمیده میریزه بیرون حتی کاملا پودرشم کنم بدم بهش تشخیص میده میریزه بیرون اگه بفهمه که خورده انگشت میکنه تو حلقش بیرون میاره واقعا کلافه شده یه راه حلی بهم بدین فقط گوشت چرخ کرده میخوره ماهی هم کمی میخوره
آوینا جونم که عشقه مامانه فندق تو راهی که نفسه خدایا شکرت
اخی چه بامزه چاره ای نداری مگراینکه عصارشو فقط بهش بدی
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
مرغ سرخ شده هم نمیخوره ؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه دختر شیطونى. مجبورش نکن.ممکنه یبار خورده باشه و از مزش بدش اومده باشه.و تو ذهنش مونده
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
جوجو جون نمیخوره همه مدل درست کردم کباب هم ترش هم با گردو سرخ شده تو خورشت انگار زنگ اخطار داره که میگه نخور مرغه
یه راه دیگه هم داره اینه که مرغو چرخ کنی وسرخ کنی مثل گوشت چرخکرده اونوقت ممکنه متوجه نشه یابازم اگه دیدی مشکوک میشه وبذقلقی میکنه با چرخکرده گوسفند براش مخلوط کن دیگه نمیفهمه اگرهم فهمید معلومه خیلی زرنگه
یابازم اگه دیدی مشکوک میشه وبذقلقی میکنه با چرخکرده گوسفند براش مخلوط کن دیگه نمیفهمه اگرهم فهمید معلومه خیلی زرنگه اینو امتحان نکردم ولی چرخش کردم تو دهنش نگه داشت همه رو غذاش تموم شد تحویلم داد