2777
2789
عنوان

رابطه مجازی کسی داشته بیاد

218 بازدید | 17 پست

سلام من۸ماهه درگیر رابطه مجازیم

فاصله شهرامون بیشتز از۹۰۰ کیلومترع

چند وقته خیلی رو مخم میره بهم توجه نداره وقتی میگم ناراحتم.

تو یه گپی که دوتامونم هستیم توش با یه دختره حرف میزنه میخنده 

نمدونم چیشده ولی خیلی ازش سرد شدم 🙄🙄اینم بگم ک سه ماهه که پدرشو از دست داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدتون ازدواجه؟

راجعبش صحبت کردین؟

تعهد با ازدواج به وجود میاد.

این پسر الان در مقابل شما هیچ مسئولیتی نداره

عزیز میشه همین الان چندتا دعا کنی شاید تو به درگاه خدا آبرومندتر از من هستی ، دعا کن برای مریضی که داره رنج میکشه از درد ، دعا کن برای کسی که درگیر سیگارو اعتیاد شده ،دعا کن برای فرزندی که پدر ومادر رو زجر میده دعا کن برای اونیکه اینقدر درگیر مشکلات شده که ممکنه ایمانشو از دست بده دعا کن برای خانمی که سالهاست منتظره دامنش سبز بشه و خدا بهش بچه بدهدعا کن برای مردی که شرمنده زن و بچه اشه و درگیر مشکلات اقتصادیه، دعا کن برای اونیکه دچار مشکلات کاری شده دعا کن برای دختر پسرایی که در سن ازدواج هستن ولی هنوز ازدواج نکردن اللهم عجل لولیک الفرج

اولا که اصلا آینده ای نداره ارتباط مجازی 

اصلا به واقعی هم ختم بشه 

۹۰۰ کیلومتر خودش سرشار از مشکلاته 

من بعد از ازدواج فاصله ی شهرم شد چهارصد کیلومتر 

که خیلی مشکلات دارم بابتش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

چقدر کاربرا میان اینجا و ازدوستی با جنس مخالف میگن اینکه افسرده شدن،اعتماد به نفس ندارن و...کاش دخترا بیخیال اینجور روابط میشدن البته آدمیزاد تا خودش سرش به سنگ نخوره حرف هیچکسی رو قبول نمیکنه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤