2777
2789
عنوان

چرا من باردار باشم شکمو میشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسره

شاید حرکتش کنده متوجه نمیشه چیز شیرین بخور به پهلو بخواب کلا تمرکز کن همه توجه ات بده به شکمت ببین متوجه میشی یا نه اخه پسرا خیلی تند تکون نمیخورن که مشغول کاری باشه یا سرگرم باشی متوجه بشی دخترم خیلی تند تکون میخورد ولی پسرم نه خیلی کمتر حرکتش حس میکنم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدامی چیه ؟من بچه اولمه خیلی سر در نمیارم از این چیزا 

منم مث تو بودم تا اینکه تو سونو نوشته بود جفت قدامی و تحقیق کردم فهمیدم 

دونوع جفت داریم خلفی و قدامی 

خلفی یعنی جفت جنین پشتشه 

قدامی یعنی جفت جنین جلوشه 

توی جفت قدامی چون جفت جلوی جنین هس از هفته ۲۴ ب بعد حرکاتش رو ب وضوح حس میکنن توی سونو ببین از تو جفتت خلفی یا قدامی 

برای اینکه بهتر متوجه بشی توی گوگل بزن قشنگ تر توضیح داده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
منکه فکم درد میگیره وگرنه سیر نمیشم اصلا وقتی باردارم،🤕🤕🤕🤕

الانم بارداری؟ من سر دخترم عجیب چاق شدم و همش میخوردم اینبارم میخورم ولی کمتر فقط شبا ادم زورش میاد بلندشه بخوره بعدم دیگه خوابم نمیاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ۲۰ هفتمه فکر کنم میشه اخرای ۵ ماه 

نوش جونت .دور از جونت من اینقد نمیخوردم که بیهوش میبردنم سرم وصل میکردم خیلی کم میتونستم چیزی بخورم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
نوش جونت .دور از جونت من اینقد نمیخوردم که بیهوش میبردنم سرم وصل میکردم خیلی کم میتونستم چیزی بخورم

خواهر انقدم خوب نیستکه از تو خواب به خاطر شکمت بلندشی ادم زورش میاد🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکنه چیزیش شده ؟حالا وقت دکترم هم سومه نمیدونم خدا کمک کنه

نه نترس اگه تونستی فردا برو زایشگاه بیمارستانی که بهتون نزدیکه صدای قلبش بشنو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الانم بارداری؟ من سر دخترم عجیب چاق شدم و همش میخوردم اینبارم میخورم ولی کمتر فقط شبا ادم زورش میاد ...

سر پسرم هیولایی شده بودم شبانه روز فک میجنبید تا زایمانم شدم ۱۰۵ کیلو ولی الان بچم دختره اشتهام کمتر شده الانم ۳۴هفته ام 

سر پسرم هیولایی شده بودم شبانه روز فک میجنبید تا زایمانم شدم ۱۰۵ کیلو ولی الان بچم دختره اشتهام کمتر ...

انشالله به سلامتی زایمان کنی منم انقد عجله دارم زود روزا بگذره خسته شدم هیچی نشده 

شما سزارینی هستی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40