2777
2789
عنوان

کیا بیدارین؟ چرا؟

328 بازدید | 60 پست

خودم امشب مهمونی بودم انقد رفتن رو اعصابم از وقتی برگشتم قاطی کردم،  همش خوابای مزخرف دیدم و البته جسمی هم ریختم بهم،  دیگه الان گوشی رو برداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیدارم چونکه دارم اطلاعات از گوگل سرچ میکنم برای پسردار شدن. شوهرم خیلی دوس داره پسر داشته باشیم.‌دوتا دختر دارم . میترسه پسر دارنشیم. 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

واینکه با دوستم ک ۲۰ ساله دوستیم. هرچی درد دل در مورد خانواده شوهرم داشتم . همه رو رفته گداشته کف دست خواهرشوهرم.  چون یه بحثی بینمون پیش اومد اون متو مسدود کرد 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

خواب بودم نمیدونم چطوری تونستم بیدار بشم

اما تو سرم بود از امروز نماز خوندن رو شروع کنم و انگار یه نفر موقع اذان بیدار کرد🫠

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار