2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم ولی حتما نیاز داشته راجبش فکر کن

وا هر کس نیاز داشته باشه باید جیب مردمو بزنه؟

منم خیلی به پول احتایج دارم شوهرم یه ساله بیکار شده بچه ۶ ماهه دارم باید برم دزدی؟

خدا چی پس ؟ انسانیت چی میشه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
میفرروشید ولی باز می‌خرین، ولی پایین‌تر نه توی همون مایه های ماشین قبلی  فک میکنم سمنده ماشینت ...

آخجون دوست ندارم ماشینمون از دست بدیم😁

نه سمند نیست ولی توی همون خانواده اس

وا هر کس نیاز داشته باشه باید جیب مردمو بزنه؟ منم خیلی به پول احتایج دارم شوهرم یه ساله بیکار شده ب ...

💙🌹

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792