2821
2789
چطور ؟

خودمم نمیدونم کامنت تو رو خوندم ناخودآگاه این اومد تو ذهنم خدای نکرده نمیخام سوتفاهم بشه ولی 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودمم نمیدونم کامنت تو رو خوندم ناخودآگاه این اومد تو ذهنم خدای نکرده نمیخام سوتفاهم بشه ولی 

کار برادرم که نمیتونه باشه. ۳ تا پسر دایی دارم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
کردی

نه سوالات دوگزینه ای رو اشتباه حدس میزنی 

ببین من برای تورو درست حدس میزنم 

قد بلند امانه خیلی 

موهات لخت اما مشکی تیره کاملا نیست

لاغری اما نه خیلی خوبه هیکلت

صورتت کشیده هستش اما نه خیلی 

کار برادرم که نمیتونه باشه. ۳ تا پسر دایی دارم

ببخشید عزیزم یهویی همین طوری نوشتم باز خودت جوانبو بسنج خودت پی میبری کار کیه 

همین که دوهزار اسرائیلی کشته شدند تموم رسانه های دنیا اومدن و این خبر پوشش دادن 😑....بگذریم که جنایت و کشت و کشتار بشدت محکوم میکنم😡... ولی حرفم اینه که مدتهاس که ترکیه فاشیست ماشین کشتارش داره در نقاط و جای جای که مردم کورد زندگی میکنن نسل کشی میکنه😶 ....بدون هیچ پوشش خبری در دنیا جینساید رخ میده ....در حق کوردها ....😐😑😶
جووون😂 حس میکنم ک میشی

جواب منم بده دیگه کسیکه ازم دزدی کرده لو میره؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
شما حس ششی؟ بنظرت باردارم؟ 

نمیدونم گل خداکنه باردار باشی