2777
2789

سخته  

مثل اینکه با دیوار حرف بزنی 

بعد هی بگی با تو هستما 

با سر جوابتو بده😐😐😐😐😐 

دخترا 

یه مدت اشنایی رو طول بدین و احساسی تصمیم نگیرین

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من بسیار مذهبی و مومن و بسیار خوش اخلاق و با شعوره ولی همینجوری که میگی احساس میکنم با یه شاه ازدواج کردم ، گاهی با گردن یا با چشم یا با حرکت سر واکنش نشون میده ، هر چیزی رو نمیخوره خونه هر کی نمیاد هر جایی نمیاد هر لباسی نمیپوشه ولی من دیگه عادت کردم . بیشتر تنهایی رو دوست داره 

شوهر منم اصلا حرف نمیزنه.

خودم حرف میزنم،خودم جواب میدم دریغ از ی جمله.فقط گاهی میگه آهان.

ولی مرد پاکیه.اهل زن و زندگی هست.تو خونه خیلی کمک می‌کنه...فقط هییییییچ حرفی نداره که بزنه.خیلی هم مومن و مذهبیه

دقیقا شوهر منه این مدلیه کناراین خصلت بد بچه ننه بودن هم اضافه کن فقط دلم برا بچه هام میسوزه .والا ...

که اونم با بچه نمیشه

شوهر منم اصلا حرف نمیزنه. خودم حرف میزنم،خودم جواب میدم دریغ از ی جمله.فقط گاهی میگه آهان. ولی مرد ...

وای خیلی بده آدم هی تحمل میکنه یهو تحملش تموم میشه حس میکنه داره خل میشه

چکارش کردی

نگا طوری بود هیچ حرفی نمیزد 😂فقد نگام‌میکرد یعنی‌خیلی ساکت بود اهل داستان تعریف کردن و اینا نیس ولی یه مدت باش مهربون شدم الان خودش میشینه داستانا خدمت و نم چی تعریف میکنه اصن‌ فک نمیکردم یروز اینقدر صحبت کنه همه‌حرفاشو جمع میکردی در حد پنج دقیقه‌میشد قبلا 😂

شوهر من بسیار مذهبی و مومن و بسیار خوش اخلاق و با شعوره ولی همینجوری که میگی احساس میک ...

من عادت نمیکنم تحمل میکنم ولی گاهی بدجور صبرم تموم‌میشه

خو شوهر منم همینطوره باهم دوستم بودیم این اخلاقشم میدونستم از اول

الان مشکلی نداره با این اخلاق؟

من عادت نمیکنم تحمل میکنم ولی گاهی بدجور صبرم تموم‌میشه

تو بخوایی صحبت‌کنی نمیشینه گوش بده؟سعی کن یه خاطره بامزه تعریف کنی  یچیزی بگی که معمولا اونم خاطره شبیهشو داشته باشه تا تو تموم کردی ادامه بده

وای خیلی بده آدم هی تحمل میکنه یهو تحملش تموم میشه حس میکنه داره خل میشه

گاهی اوقات احساس می کنم حروم شدم تو این زندگی.وقتی مردای دیگه رو میبینم که مدام حرف میزنن و شوخی میکنن دلم به حال خودمو بچه هام میسوزه.ولی بازم یاد خوبیاش میوفتم میگم ولش کن.