2777
2789

سلام خانما اول ممنونم که وقت می‌ذارین

نظر طبق تجربه می‌خوام و همین‌طور راهکار...

دوست من ۲۴/۲۳ سالشه

آقا پسر هم ۲۶

از وقتی که ۱۷ سالش بود با یک پسری دوست شد که خانواده‌ش به شدت مذهبی و مومن هستن...

تا الان طبق گفته‌ی خودش هیچ مشکل جدی نداشتن

پوشش دوستمم مانتویی هستش موهاش مثلا یکم از جلو بیرون ولی مانتو بلند...

پسره بالاخره تا ۷۰/۸۰ درصد همسو با خانواده‌ش هست،

چون بالاخره تو اون محیط بزرگ شده

دوستم اهل نماز و روزه و محرم، نامحرم هستش

پسره تا الان به پوشش دوستم گیر نداده ولی بارها گفته علاقه به چادر داره...ولی بهش گفته پوشش تو هم کاملا خوبه و من قضاوتت نمی‌کنم.

چند روزی هست مثل این که پسره ناراحت بوده و دوستم ازش‌ پرسیده چی شده؟

گفته نگران آینده‌س و ممکنه خانواده‌ش چون فوق مذهبین حتی با اون پوشش کنار نیان و گفته دوستم می‌تونه کنار بیاد این که مثلا چادر بپوشه؟ و یا مثلا درحدی باشه که موهاشو کامل بده تو!

ولی پوشش مانتوش مثل قبل؟

دوستم سوال داره و راهکار می‌خوادو جوابی به آقا پسر نداده و گفته فکر می‌کنم.

می‌گه به شدت دوستش دارم و با این خانواده کنار میام چون اطرافشون مذهبی زیاد دیده و مشکلی نداره باهاشون...

خانواده پسر هم آدمای متشخصی هستن فقط پوشش و عقایدشون کمی زیادی هستش.

اما الان می‌گه نکنه پس فردا بیان بگن این‌طوری باش، اون طوری باش؟

از طرفی هم عاشقشه و نمی‌تونه بگذره سر پوشش ازش.

می‌گه نکنه پس فردا ازدواج کنم من به درک اصلا

ولی دختردار بشم به اون گیر بدن!!!

کمک کنید لطفا.کسی از شماها با اینجور خانواده ها وصلت کرده؟ چیکار کنه دوستم؟

ببین با کسی ازدواج کنن که بیشترین شباهت فرهنگی داره میتونه کنار بیاد ازدواج کنه و بله اونا هم توقع داره نوه و عروسشون اون شکلی باشه 

اگر نمیتونه ازدواج نکنه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنطر که خانواده محترم هستن قبول کنه ..این روزا پسر مذهبی پیدا نمیشه

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

🌱🪴 یه بار که حرف ، حرف اونا باشه↘️

تا آخر باید بگی چَشم 😤

والسلام 💛🎀

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

سلام  

خانواده همسرمن و همسرم مذهبی هستن. البته نه به اون صورت دقیقا رو پوشش حساس هستن. 

من قبل ازدواج ازاد بودم ولی بعد ازدواج هروقت در جمع خانواده همسرم هستم مثل اونا چادر سر میکنم. 

حقیقتا برای من یکی همسرم مهمتر از چادره پس بخاطر همسرم چادر سر میکنم چون میدونم اگر چادر نپوشم خیلی خانواده اش اذیتش میکنن

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بستگی داره. اگه من بودم تو همچین خانواده ای نمیرفتم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

ببین من کاری ب مذهبی و غی مذهبی ندارم 

اما میدونم اگه دو طرف ب لحاظ عقیده ای بهم نخورن زندگی جهنم میشه

بعدم هیچ معلوم نیست ک بعدها بهش بگن چادر سر کنه 

من باشم قبول نمیکنم چون بارها از نزدیک مشکلات ازدواج این دو مدل تفاوت عقیدتی رو دیدم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

در مورد ابنکه اگه دختر دار بشه

شک نکنه که به بچه گیر میدن

البته نسل های الان خودشون اجازه نمیدن

ولی خوب تا وقتی که بچه ست 

اونا تعیین کننده هستن که پوشش بچه چی باشه

حالا بعدش دختره بزرگ شد

خودش حریف اونا میشه 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

فوق مذهبی بودنو ۶ یا ۷ سال دوستی با نامحرم

اگه خیلی مذهبی بودن که حتما به این موضوع گیر میدادن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری