2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

108 بازدید | 13 پست

از همون اول با جاریم رابطه خیلییی معمولی داشتم یعنی در حد سلام خداحافظ.

بچه اولم که به دنیا اومد، هفده روز بعد از زایمانم اومد دیدنم و بچه دوم که به دنیا اومد فقط زنگ زد به شوهرم تبریک گفت و به من اصلا نه زنگ زد و نه پیام داد و شش ماه بعد از زایمان اومد دیدنمون. 

حالا هر وقت من تصمیم میگیرم خانواده همسرم دعوت کنم . میگم خانواده داداشت نمیخوام بیان به شوهرم برمیخوره، میگه هر چی باشه اونا خانوادم هستن باید باشن و من میگم وقتی بهم اهمیت ندادن دوست ندارم تو مهمونیام باشن . به همین خاطر کلا دعوت کردن خانواده شوهرم لغو میشه . چکار کنم راضی بشه اونا رو ما هیچ وقت نبتید دعوت کنیم؟

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرا کلا همینن واسه فامیلای خودشون مراد دارن حتی اگه ادم بکشن 

خیلیا رو میشناسم نظر خانومشون مهمه 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

تو دعوت شون کن بزار خجالت بکشه از  رفتارش .

خوبی کن بی منت بهش 

بزار تحت تاثیر رفتارت قرار بگیره خودشو اصلاح کنه 

اینجوری هم روابطت رو حفظ میکنی و هم تو چشم شوهرت دو برابر عزیز میشی و عاقل خطاب میشی عزیزم

خب وافعا سخته.فکر کن همسرت به خاطر زنداداش شما نذاره شما داداشتو ببینی یا دعوتشون کنی.به هر حال اون برادرشه.به نظر من هرگز مانع رابطه خواهر برادری نشید.

میدونم سخته ولی حالا که مایل نیستی با زبون نرم و خوش اخلاقی دلایلتو براش بازگو کن.بگو من حس میکنم براشون ارزش ندارم و مثال بزن و چند تا نمونه بیار تا قانع بشه.اینکه یه بار بگو یا دوبار فایده نداره

خیلیا رو میشناسم نظر خانومشون مهمه 

چی بگم والله به نظرم هرکی دعوت میکنه دعوت کن نمیکنه نکن ولی هرچی سنگین تر باشی راحت تری از مهربونی زیاد سواستفاده میشه همیشه

ممنون از راهنماییها تون. 

نمیدونم‌چرا ازش اصلا خوشم نمیاد انقدر که باسیاسته