2777
2789
عنوان

گوشی شوهر

137 بازدید | 8 پست

ده ساله ازدواج کردیم و همیشه گوشیش رمز داشته، هیچ وقت رمز گوشیشو بهم نگفت ، اوایل که ازدواج کرده بودیم من نوکیا داشتم و نمیشد روش رمز گذاشت ولی بازهم همسرم گوشیش رمز میذاشت بعدها که گوشی اندروید خریدم ، منم به تلافی رو گوشیم رمز گذاشتم . به محض اینکه بهش میگم چرا گوشیت رمز داره میگه چون گوشی تو رمز داره!

بهش میگم اول تو رو گوشیت رمز گذاشتی منم به تلافی تو رمز میذارم . میگه نه خب تو پیامهاتو پاک میکردی قبلا  

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

عجب 😕 حالا برا ما هیچکدوم رمز نداریم

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

البته باااارها شده من رمز گوشیشو فهمیدم ، ولی یهو سوتی دادم و گفتم تو پیامت خوندم. اونم تا میفهمه رمز گوشیشو فهمیدم رمز جدید دوباره میذاره . ولی بیشتر از یکساله که هیچجوره نمیذاره من بفهمم رمز گوشیش چیه. 

آخه کدوم زن و شوهری رمز گوشیشونو از هم مخفی میکنن  

من اصلا تو گوشیم چیزی ندارم که بخوام از همسرم پنهان کنم ، فقط و فقط و فقط چون اون روگوشیش رمز داره منم رو گوشیم رمز گذاشتم   

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم خیلی وقتهامردهاچون تومجردی دوست دخترداشتن وخیلی کاراشون مخفی بوده به همون روال تومتاهلی هم عادت کردن،ومطمنم زنهاوقتی گیرمیدن حسشون داره میگه شوهرشون داره یه کارهایی میکنه،عزیزم خودتواذیت نکن اگه حس میکنی باکسی درارتباط گیردادن توبدترباعث میشه خودشوجمع وجورکنه وهمیشه محتاط باشه،باگیردادن بدترروتون به هم بازمیشه اگه حست میگه خیانت داره میکنه باراههای دیگه امتحانش کن

عجب 😕 حالا برا ما هیچکدوم رمز نداریم

اصلش همینه . زن و شوهر نباید از هم چیز مخفی داشته باشن

اصلش همینه . زن و شوهر نباید از هم چیز مخفی داشته باشن

آره 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
چی بگم والا یه سریا میگن آدما حق دارن  حریم خصوصی داشته باشن اما من میگم کسی ک با همسرش زیر ی ...

بحث حریم خصوصی درسته ولی زن و شوهر باید رمز گوشی همدیگرو بدونن. ازدواج دانشجویی رفته بودیم مشاور صحبت میکرد . گفت زن و شوهری که رمز گوشی رو از هم مخفی میکنن باید اون گوشی رو انداخت زمین شکست